Depesz Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Witam. Na chwilę obecną zapaliłem się do robienia zdjęć i filmów z lotu (na razie bez transmisji) i zastanawiam się nad platformą, co myślicie o czymś TAKIM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Wygląda ciekawie. Duża rozpiętość, duża możliwość adaptacji różnych napędów. 10" śmigło oznacza, że przy odpowiednim wzmocnieniu skrzydeł mógłbyś tam wsadzić OS 40LA lub 46:A i mieć niezłego udźwigowca... Konstrukcja ala EasyStar ze śmigłem do tyłu na wieżyczce daje dużą swobodę mocowania dużego i ciężkiego wyposażenia w przedniej części... Powyższe to tylko moje skromne zdanie, bo do tej pory robiłem fotki z modelu EPP, ale od dawna także myślałem nad własną platformą - raczej na napęd spalinowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.