bojler Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Kto znajdzie na okładce poczytnego czasopisma modelarskiego coś charakterystycznego co nie pasuje do tej okładki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 grÓdzień :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 nie zdąrzyłem rabbitlkr mnie wyprzedził :twisted: mam ten numer ale to mi się ze rzuciło w oczy. zaraz sprawdze czy tez tak mam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 nie zdąrzyłem rabbitlkr mnie wyprzedził :twisted: Cóż, po prostu jestem nieziemsko bystry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojler Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Brawo, to trzymajcie ten egzemplarz bo jest pewnym unikatem, drugi taki będzie ciężko znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Hehe u mnie też jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Widać komputer szwankował bo w artykułach w tym numerze też jest nasadzone byków co niemiara :devil: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 cyżby autorzy do dys........ coś tam :mrgreen: , a gdzie korekta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 cyżby autorzy do dys........ coś tam :mrgreen: , a gdzie korekta ? to sie nazywa autor 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Witam Tak bywa jak się zbytnio ufa komputerom. Poniżej cytat ze strony sklepu modelarskiego, opis modelu: "Wszystkie drzewne części nowoczesną techniką laserową wykonywane" Jak sądzę, ktoś użył programu do tłumaczenia tekstu, po czym nie zadał sobie trudu aby sprawzdić tekst, przed umieszczeniem na stronie. PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 He he... nie ma jak refleks. :twisted: Na epheli.pl chichotali z tego w grudniu. Trzymam ten numer - może za parę lat się sprzeda jako okaz kolekcjonerski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 "Wszystkie drzewne części nowoczesną techniką laserową wykonywane" W sumie jest to poprawnie napisane, choc skladni takowej czesto sie nie slyszy juz. Podobnie brzmi jak teksty Yody z gwiezdnych wojen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojler Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 He he... nie ma jak refleks. :twisted: Na epheli.pl chichotali z tego w grudniu. Trzymam ten numer - może za parę lat się sprzeda jako okaz kolekcjonerski? Nie chodzi tu już o sam termin wydania, tylko byłem akurat w hipermarkecie i ten egzemplarz jest eksponowany przez sprzedawcę prasy z okazji wczorajszego dnia języka ojczystego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 W sumie jest to poprawnie napisane, choc skladni takowej czesto sie nie slyszy juz. Ale mnie sie poodoba, szkoda ze nasz język w innym kierunku ewoluuje. I składnię taką, choc zgrabna i melodyjna, nieczesto uslyszec mozna.. baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 I składnię taką, choc zgrabna i melodyjna, nieczesto uslyszec mozna.. Polecam "Cyberiadę", autorstwa imć Lema. Trudno książki zacniejszej niźli owa szukać, a i składni archaicznej niemało, każdy Lepniak tam uświadczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.