Malker Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Zobaczcie sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 no to trzeba przyjechać na piknik na Żarze tam też można posłuchać takich dzwięków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Może się w tym roku wybiorę w co jednak wątpię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 No pięknie "gra" taki benzyniaczek nie dość, że radialny to jeszcze 4takt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 ...ale spaskudzili taki ładny samolot; ręce połamać ... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 ...ale spaskudzili taki ładny samolot; ręce połamać ... :wink: Tym silnikiem? :wink: No pewnie że lepiej by brzmiał ptfuuu... elektryk :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 marcin133, Ja zdecydowanie jestem spalinowy, co już wielokrotnie podkreślałem...Paru ludziom chętnie dałbym po łapach za sq...zelektryfikowanie np. myśliwców z II WŚ. Owo spaskudzenie, to kompletne spapranie góry kadłuba od kabiny do usterzenia :evil: Nie znam historii tego konkretnego samolotu, ale wygląda na wyścigówkę, a oryginały były jedno i dwumiejscowe; zdecydowanie, moim skromnym zdaniem, ładniejsze... A ten motorek brzmi całkiem przyjemnie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 http://farm4.static.flickr.com/3070/2969027917_3bb7957467.jpg wygląda na to, że i takie wersje były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Karlem ... ale ja kompletnie żartuje z tym silnikiem nie domyślałem się dlaczego napisałeś że model skopany i tak zażartowałem. Tak jak wyżej Radek zauważył. Tutaj samoloty wyścigowe a ten interesujący to "Yak-11 Czech Mate" z numerem bocznym 86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 http://farm4.static.flickr.com/3070/2969027917_3bb7957467.jpg wygląda na to, że i takie wersje były Była tylko jedna taka wersja i jest to wyścigówka Reno. Nazywa się Czech Mate: EDIT: Nie doczytałem wątku do końca. Sorry Marcin za duplikacje informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Cudo!!!!!!!! W życiu nie słyszałem lepiej brzmiącej makiety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 W życiu nie słyszałem lepiej brzmiącej makiety. No nie? Odjazd! Odlot w zasadzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 To też ładne: http://www.youtube.com/watch?v=kYrL-eGEOUY&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 tak tak to jest to Niemcy kochaja takie modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 tak tak to jest to Niemcy kochaja takie modele Polacy też tylko pieniędzy nie mają :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Oj prawda prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemis3 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Jesli interesuje was ten samolot razem z silnikiem to radzję zajrzec na www.rctorun.pl, włanie jest tam relacja z budowy takiej bestii:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.