piotrb Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 (edytowane) Witam Kalendarz ACES/ESA na 2023r Edytowane 26 Kwietnia 2023 przez piotrb dodano zawody 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Mam wrażenie, że nie tylko oficjalnie-rządowo ale również mentalnie nadal jesteśmy w pandemii ... kalendarz praktycznie pusty ? ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Gdyby ktos z Was 2-3 czerwca byl przypadkiem z modelami w Malmö, to odbywaja sie wlasnie wtedy zawody, organizowane przez nasz klub. Poza Szwedami maja byc Niemcy. Gdyby ktos byl zainteresowany, to pytajcie o szczegoly! Pozdrawiam ; Jarek Teraz doczytalem, ze zawody u nas , sa organizowane WSPOLNIE z Niemcami! ACES Sweden (aircombat.se) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Sprzetu coraz mniej i coraz bardziej kosztowny. Ludzie tez zestresowani i po co maja jeszcze rozwalac swoje drogocenne i budowane w urywkach wolnego czasu modele. Ot co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Japim, nie zgodzę się z Tobą. Nie ma nic lepszego od dobrej rozpierduchy i żałujemy, że w Polsce w ACES są tylko trzykrotnie zawody - w tym MP. Co do zawodów w Malmo, to dwóch naszych braci z Bierutowa, Marek i Tomek, wybiera się do Szwecji. Tak że Jarku wypatruj naszych ???? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 4 godziny temu, Wodzu 7 napisał: Nie ma nic lepszego od dobrej rozpierduchy i żałujemy, że w Polsce w ACES są tylko trzykrotnie zawody - w tym MP. Ja to wiem i Ty to wiesz. Ale my to stare dinozaury jestesmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi