Andrzej68IX Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Raczej strach jest czymś takim teraz wzbić się w powietrze ze względu na duże podobieństwo w locie do irańskiego shah...... OPL-ka mogłaby poderwać parę dyżurną. Zdjęcie zaczerpnąłem z aukcji Aleg...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 E tam, latam 2m skrzydłem i jakoś nigdy mnie nie zestrzelili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Bo to jest Delta, właśnie do treningu OPL z lat 80-tych 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Market Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Dajcie spokój. 6 metrowej rakiety nie znaleźli, to 2 m delta luzik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 Witam Latało to z Webrą 91(15ccm). Start z wyrzutni, napęd wózka liny gumowe ??. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi