tommat_82 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Witam, posiadam w swoim "dronie" kontroler lotu NAZE32 10DOF REV6, niestety obsługa i programowanie przez aplikacje w google chrome (baseflight, cleanflight itp.) jest już niemożliwa pod systemami windows. Aplikacje działają tylko pod chrome os, a ja nie mam zamiaru przechodzić na ten system . Zna ktoś może jakieś inne aplikacje do obsługi tego kontrolera, które działają pod windowsem? Z góry dzięki za odpowiedzi
pjk11 Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Jest na githubie https://github.com/cleanflight/cleanflight-configurator/releases
Patryk Sokol Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Betaflight również: Releases · betaflight/betaflight-configurator (github.com) Ale najnowszy BF który pójdzie na F1 to chyba 3.1
tommat_82 Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Dzięki wielkie Panowie, myślałem, że te programy działają tylko jako aplikacja google chroma. Wszystko śmiga, dzięki raz jeszcze.
Rekomendowane odpowiedzi