tommat_82 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Witam, posiadam w swoim "dronie" kontroler lotu NAZE32 10DOF REV6, niestety obsługa i programowanie przez aplikacje w google chrome (baseflight, cleanflight itp.) jest już niemożliwa pod systemami windows. Aplikacje działają tylko pod chrome os, a ja nie mam zamiaru przechodzić na ten system . Zna ktoś może jakieś inne aplikacje do obsługi tego kontrolera, które działają pod windowsem? Z góry dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Jest na githubie https://github.com/cleanflight/cleanflight-configurator/releases Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Betaflight również: Releases · betaflight/betaflight-configurator (github.com) Ale najnowszy BF który pójdzie na F1 to chyba 3.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommat_82 Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Dzięki wielkie Panowie, myślałem, że te programy działają tylko jako aplikacja google chroma. Wszystko śmiga, dzięki raz jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi