tommat_82 Posted August 15 Share Posted August 15 Witam, posiadam w swoim "dronie" kontroler lotu NAZE32 10DOF REV6, niestety obsługa i programowanie przez aplikacje w google chrome (baseflight, cleanflight itp.) jest już niemożliwa pod systemami windows. Aplikacje działają tylko pod chrome os, a ja nie mam zamiaru przechodzić na ten system . Zna ktoś może jakieś inne aplikacje do obsługi tego kontrolera, które działają pod windowsem? Z góry dzięki za odpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjk11 Posted August 16 Share Posted August 16 Jest na githubie https://github.com/cleanflight/cleanflight-configurator/releases Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Sokol Posted August 16 Share Posted August 16 Betaflight również: Releases · betaflight/betaflight-configurator (github.com) Ale najnowszy BF który pójdzie na F1 to chyba 3.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommat_82 Posted August 16 Author Share Posted August 16 Dzięki wielkie Panowie, myślałem, że te programy działają tylko jako aplikacja google chroma. Wszystko śmiga, dzięki raz jeszcze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts