Patryk Sokol Opublikowano 7 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 7 minut temu, robas69 napisał: Czy Zefir ma łamany wznios płatów? Z rysunku to nie do końca wynika. Może ten podział na centropłat i końcówkę wynika z innych powodów. Nie ma, ma pojedynczy. Dzielenie skrzydła jest po to, żeby było dzielenie skrzydła do transportu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Wiesz może dlaczego w niemieckich sklepach producent pokazuje zdjęcia, a nawet filmy z budowy modelu, a u nas tylko rysunek małego Kazia? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 7 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego WIesz, na tak postawione pytanie mam ochotę odpowiedzieć inaczej (bo w sumie to ja jestem ten mały Kazio podpisany na rysunku i jakby to powiedzieć - nie jestem już taki mały), ale powiedzmy, że będę profesjonalny. Powód jest bardzo prosty - dystrybutorzy zajmują się tylko dystrybucją, więc mają na to czas. Z kolei pan Wiesław pracuje teraz nad wprowadzeniem do produkcji trzech nowych projektów. Bo choć ja to projektuję, to ktoś musi poogarniać poddostawców, wymyślić technologię przy czymś zupełnie nowym, dopasować to z manufakturą w Łodzi itp. Ale na pociechę - mój się montuje, będą zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Czyli te zdjęcia i filmy są autorstwa właściciela niemieckiego sklepu, a nie polskiego producenta? Oczywiście każdy może tam spojrzeć, ale fajnie by było gdyby były u źródła, a więc na stronie arthobby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 7 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego To są zdjęcia, które dystrybutor porobił jak montował swój egzemplarz. Dlatego tam są od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Patryk, jak Twój Zefir? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 6 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 9 minut temu, robas69 napisał: Patryk, jak Twój Zefir? W sobotę planuję oblot. Trochę obsuwa wlazła, bo nie mogłem się zebrać na szlifowanie lakierh na skrzydłach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia A miałeś zrobić relację na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 6 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 27 minut temu, robas69 napisał: A miałeś zrobić relację na forum? Zdjęcia z budowy są, ale weź znajdź czas na zredagowanie tego. Tak czy inaczej - będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Będziemy czekać jako forumowicze i potencjalni klienci Arthobby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 7 godzin temu, Patryk Sokol napisał: Zdjęcia z budowy są, ale weź znajdź czas na zredagowanie tego. Tak czy inaczej - będzie. A oblot był czy będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 7 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 47 minut temu, young napisał: A oblot był czy będzie ? 8 godzin temu, Patryk Sokol napisał: W sobotę planuję oblot. Trochę obsuwa wlazła, bo nie mogłem się zebrać na szlifowanie lakierh na skrzydłach. Czyli będzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Nie było oblotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 15 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Nie, w weekend wiatr głowę urywał.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia No pewnie, szkoda modelu. Czekamy zatem. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 29 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia Nie latał jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 29 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia Latał i to nawet na ProWingu 2024 na pokazach. Tyle, że w kwietniu nie miałem w ogóle czasu na pisywanie na forum (bo to jest kupa czasu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 29 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia Szkoda, bo relacja tutaj byłaby lepszym działaniem marketingowym na polskim rynku niż ProWing na niemieckim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 29 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia Dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja Jakby ktoś potrzebował to modelemax publikuje zdjęcia z budowy modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi