symon5 Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Czy ktoś jest zorientowany jaki zasięg ma ta aparatura na wodzie lub ziemi ,podają że w powietrzu 1000m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Nie potwierdzę zasięgu ale czytałem, że bardzo narzekają na nią wodniacy. Jest o wiele gorzej niż dla i6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symon5 Opublikowano 12 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Koledzy co jest nikt nie używa jej na wodzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 To o czym wspominałem. Do 100m, w grupie jest kilka innych podobnych wpisów. Natomiast dla FLYSKY-I6 zasięg dochodzi do 300m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Tosz to badziew jakiś,zabawka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symon5 Opublikowano 12 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 2 godziny temu, Grzesiek napisał: Tosz to badziew jakiś,zabawka. To mało merytoryczna odpowiedz ,dla jednych zabawka dla innych nie zależy od potrzeb . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 2 godziny temu, Grzesiek napisał: Tosz to badziew jakiś,zabawka. Na wodzie zasięgi dramatycznie maleją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 No ale 100m zasięgu na wodzie.Dla mnie takie radio jest skreślone z listy zakupów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi