Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. daras Opublikowano 25 Listopada 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Dziś wnuczka ze względu braku pilota w moim nowym samolocie ulepiła mi figurkę z modeliny. Przypomniał mi się zaraz film Wielka włóczęga. No i jak tu nie kochać dzieci. Pierwowzór. No pilot ulepiony przez wnuczkę. 11 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Moze wzorowala sie na Igorze z "Frankensteina" ? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koriolan2 Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 A mnie się podoba. Teraz tylko samolot doprowadzić do standardów pilota i będzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daras Opublikowano 27 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Mnie też się podoba to najlepszy pilot jakiego kiedykolwiek miałem, bo od mojej wnusi. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 W dniu 25.11.2023 o 18:55, daras napisał: pilot ulepiony przez wnuczkę. Spoko gościu... No cóż, kobiety mają swoje kanony urody... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi