mlody25 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Witam poszukuję informacji o wyposażeniu modelu Toto-7. Mam już aparaturę Sanwe VG 400, od niej odbiornik e-sky 6ch i 3 serwa eco 16 mini brakuje mi jeszcze kilku żeczy Na razie wybrałem to: Zestaw Silnik+regler 3F 20AX 20/25 A + Silnik 3f B2410-12Y outrunner TAKI Śmigło: hmm mam dylemat, ale chyba wezmę 10X4,7 Akumulator: LI-PO 1000mAh 11,1 V 20-25C WOW-RC TAKI Ładowarka: Pewnie będzie e-sky albo podobna jak ktoś ma na sprzedaż ładowarkę to pisać To chyba tyle jak o czymś zapomniałem to proszę mnie poprawić. Jeżeli ktoś ma jakiś sprzęt do w/w modelu to chętnie odkupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortez Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Ja bym ci odradził ten pakiet bo z tego co słyszałem to są one ,,tandetne'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Ja bym ci odradził ten pakiet bo z tego co słyszałem to są one ,,tandetne'' Nie osądzaj czegoś czego nie miałeś, ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody25 Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 No a reszta uciągnie tota? z moich założeń wynika ze mój toto będzie miał jakieś 700g wagi gotowej do lotu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 ten akumulator jest podobno dobry słyszałem o nim od kolegi i nie mówił o nim nic złego (same pozytywy) PS. silnik nie będzie miał za dużo zapasu mocy ale jak dla toto7 wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Lepszy będzie zestaw z silnikiem 2410-9Y,przynajmniej moc 104W co i tak przy taj masie nie będzie szałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemis3 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Jeśli chodzi o pakiety WOW to latałem co prawda na 250mAh ale stosunek pojemności do wydajności był bardzo zadowalający;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Tak w woli ścisłości. Mam pakiet wow-rc 1000 mAh 20C i Zippy 1000 mAh 25C. Ewidentnie odczuwam przewagę pakietu wow-rc nad zippy zarówno w pionowym wznoszeniu jak i w długości lotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Co do pakietów WOW . Mój najlepszy pakiet to WOW 2200mAh oraz najgorszy to WOW 1000mAh i 1300. Teraz już nie kupuję takich bo jak widzć nie są to pakiety powtarzalne co do jakości. Nawet jak nie jest to jakość najwyższa, to niech chociaż będzie powtarzalna ,żeby wiedzieć za co się płaci. W filmie Ciało babcia tłumaczyła wnuczce czym się róznią zegarki. "Są zegarki lepsze i gorsze ,ale szwajcarskie zawsze są takie same .Renoma fimy.Liczy się zaufanie klienta ,nawet martwego." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody25 Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 OK Dziękuję za wszystkie wyczerpujące odpowiedzi, ale może jest ktoś kto lata tym modelem i by napisał jakie ma wyposażenie bo wszyscy piszą ze ten silnik co podałem jest dobry a na gg piszą że może nie być wystarczający... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.