Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. RAFALR30 Opublikowano 12 Lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Mam model P-51D Mustang "Old Crow" i .... stwierdziłem, że czas przerobić wnętrze kabiny. Zamieszczam poniżej krótką relację fotograficzną - może kogoś z Was zainspiruje to do przerobienia wnętrza kabiny w swoim modelu ? A z czego to zrobić? No...jak zwykle u mnie z tego co w szufladzie znalazłem: - opakowania/obudowy po kosmetykach, przełącznikach, stycznikach - końcówki/zapinki od metek przy ubraniach (materiał na wszelkiego rodzaju wajchy, przełączniki, guziki) - tuleji/końcówki elektryczne - stare etui od komórki (materiał na pokrycia foteli itp.) - klisze, folie przezroczyste - czarne kartki sztywnego papieru - stare karty lojalnościowe od marketów - nakrętki, małe śrubki - kabelki wszelkiej średnicy długości i koloru - druciki - koszulki termokurczliwe - oczywiście farby i - zdjęcia z internetu Nie jest to odzwierciedlenie wnętrza kabiny jak w makiecie - nie taki był zamiar. Miało być skromniej ale robota przeciągnęła się w czasie to i pomysły co chwilę nowe do głowy przychodziły ? I kilka zdjęć typu "przed i po" Pilot siedzi na mocnym magnesie neodymowym - jeżeli znajdę figurkę pilota (z rękoma) z czasów II wojny to będzie możliwość wymiany. THE END. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadi Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Pięknie Taka mała skala, a dokładność jak w prawdziwym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomas Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Gratulacje, pokazałeś kartom lojalnościowym gdzie ich miejsce. Ale jeden z tych pilotów to taki bardziej Apollo Xxx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego P-51C Mustang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 38 minut temu, CrazyTomas napisał: to taki bardziej Apollo Xxx Dobrze, ze ma ich ( pilotow), tylko od pasa w gore ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomas Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Jakby mi o tego chodziło, to bym napisał Apollo Belwederski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszjb Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Świetna robota !Wysłane z mojego SM-A127F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi