Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. RAFALR30 Opublikowano 12 Lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 Lutego Mam model P-51D Mustang "Old Crow" i .... stwierdziłem, że czas przerobić wnętrze kabiny. Zamieszczam poniżej krótką relację fotograficzną - może kogoś z Was zainspiruje to do przerobienia wnętrza kabiny w swoim modelu ? A z czego to zrobić? No...jak zwykle u mnie z tego co w szufladzie znalazłem: - opakowania/obudowy po kosmetykach, przełącznikach, stycznikach - końcówki/zapinki od metek przy ubraniach (materiał na wszelkiego rodzaju wajchy, przełączniki, guziki) - tuleji/końcówki elektryczne - stare etui od komórki (materiał na pokrycia foteli itp.) - klisze, folie przezroczyste - czarne kartki sztywnego papieru - stare karty lojalnościowe od marketów - nakrętki, małe śrubki - kabelki wszelkiej średnicy długości i koloru - druciki - koszulki termokurczliwe - oczywiście farby i - zdjęcia z internetu Nie jest to odzwierciedlenie wnętrza kabiny jak w makiecie - nie taki był zamiar. Miało być skromniej ale robota przeciągnęła się w czasie to i pomysły co chwilę nowe do głowy przychodziły ? I kilka zdjęć typu "przed i po" Pilot siedzi na mocnym magnesie neodymowym - jeżeli znajdę figurkę pilota (z rękoma) z czasów II wojny to będzie możliwość wymiany. THE END. 10
Amadi Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Pięknie Taka mała skala, a dokładność jak w prawdziwym.
CrazyTomas Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Gratulacje, pokazałeś kartom lojalnościowym gdzie ich miejsce. Ale jeden z tych pilotów to taki bardziej Apollo Xxx.
jarek996 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego 38 minut temu, CrazyTomas napisał: to taki bardziej Apollo Xxx Dobrze, ze ma ich ( pilotow), tylko od pasa w gore ?
CrazyTomas Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Jakby mi o tego chodziło, to bym napisał Apollo Belwederski
lukaszjb Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Świetna robota !Wysłane z mojego SM-A127F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi