Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. cyrax_ojz Opublikowano 28 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 Marca jeszcze w zeszłym roku dostałem to co zostało z 2 rozbitych modeli Muchy i AT-6 Texan postanowiłem zrobić z tego dekoracje do modelarni i wyszło tak ? 5 1 2
Amadi Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Całkiem kreatywny pomysł, ale ja jednak jeśli była taka możliwość to próbowałbym odbudować modele.
paweln7 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca 22 minuty temu, Amadeusz_Modelarz napisał: Całkiem kreatywny pomysł, ale ja jednak jeśli była taka możliwość to próbowałbym odbudować modele. Nie każdy rozbity model jest sens naprawiać a pomysł fajny ,wiem bo mam taki sam na ścianie
pietrku Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca 10 godzin temu, cyrax_ojz napisał: jeszcze w zeszłym roku dostałem to co zostało z 2 rozbitych modeli Muchy i AT-6 Texan postanowiłem zrobić z tego dekoracje do modelarni i wyszło tak ? Mucha na dziko ?. Przyszłość branży spożywczej ?.
cyrax_ojz Opublikowano 28 Marca Autor Opublikowano 28 Marca 56 minut temu, paweln7 napisał: Nie każdy rozbity model jest sens naprawiać laminat + dość mocno przemieliło tego texana bo lot skończył w pięciu częściach praktycznie tylko ogon się ostał bez uszkodzeń
Amadi Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca 11 minut temu, cyrax_ojz napisał: laminat + dość mocno przemieliło tego texana bo lot skończył w pięciu częściach praktycznie tylko ogon się ostał bez uszkodzeń Zależy od uszkodzenia, bo sam laminat jeszcze da radę naprawić, ale jeśli faktycznie model był w kilku częściach to byłoby trudniej go naprawić.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. RomanJ4 Opublikowano 29 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 Marca W dniu 28.03.2024 o 19:49, cyrax_ojz napisał: jeszcze w zeszłym roku dostałem to co zostało z 2 rozbitych modeli Muchy i AT-6 Texan postanowiłem zrobić z tego dekoracje do modelarni i wyszło tak ? 4 2 1
Rekomendowane odpowiedzi