Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zarył jak dzik !

Ciekawe co tym razem zawiodło ! Na chwilę przed zderzeniem z ziemią nie reagował ster wysokości ! Dźwignię gazu przełączyłem na zero ale na filmie widać , że turbina EDF chodzi aż do momentu walnięcia i wypięcia się pakietu.

• Zmieszany 1
Opublikowano

Cześć, nie jestem fanem obecnych, absurdalnych przepisów dotyczących latania stronami/modelami, ale dużo ryzykujesz latając nad zabudowaniami i ludźmi, szczególnie takim szybkim modelem. Moze spowodować sporo szkód. 

Opublikowano

Ja też nie lubię jak mi codziennie latają nad głową i to te wielkie prawdziwe samoloty. Wiem , że mają ubezpieczenie ale akurat to mnie nie obchodzi, że ma ubezpieczenie to już może sobie latać.

Opublikowano

Dziki przynajmniej mają jakiś cel tam gdzie ryją, w tym przypadku hmm.. nie wiem co napisać,

chyba to że łączę się w bólu, wszak mina nie tęga była po przyziemieniu.
Takie to nasze latanie ...

• Haha 1
Opublikowano

ileż to razy ja miałem taką minę :) znam ten ból do mój EDF do dziś nie jest jeszcze odbudowany z braku czasu - ale plany są ! :)

szkoda - taki piekny F-16 - będziesz odbudowywał czy może kupisz nowy kadłub?

Opublikowano

Nie kupię bo nikt nie sprzedaje ?

Sam robiłem i sam naprawię.

A mina to z innego powodu bo od dłuższego czasu coś mnie gniecie i lekarze nawet nie wiedzą co !

Opublikowano

Wśród forumowych kolegów są też lekarze. Może warto zapytać. A nóż np. Viper coś podpowie. Dużo zdrowia życzę.

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.