Jarx5 Opublikowano 22 Lipca Udostępnij Opublikowano 22 Lipca Cześć znacie jakieś ciekawe miejscówki w górach do polatania? czy ktoś próbował latać na górze Chełm w Goleszowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 22 Lipca Udostępnij Opublikowano 22 Lipca Latałem tam na lotni w pionierskich czasach, rok 1977🙂 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMRC Opublikowano 22 Lipca Udostępnij Opublikowano 22 Lipca Ja też latałem tam na lotni Vega lata 80,ale to były inne czasy. Nie piszę czy lepsze czy gorsze, ale fajne. Itd. Kierunek północ i pewnie się da. Stokiem zarządza szkoła Parolotniowa . Szczegóły można znaleźć w Internecie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
list Opublikowano 22 Lipca Udostępnij Opublikowano 22 Lipca Matyska (Radziechowy), Ochodzita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. art_c Opublikowano 22 Lipca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Lipca Ale historia...:) Ja też pierwszy raz oderwałem moje cztery litery od ziemi na lotni Vega SST w sierpniu 1988 roku pod okiem instruktora Tomka Cygala, ale to było w Jeżowie. Na Chełmie latałem parę lat później. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca Latałem na Chełmie i modelami i paralotnią 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarx5 Opublikowano 23 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca ja w zeszłym roku latałem na Hali Jaworowej, super przeżycie, w górach trzeba idealnie trafić na pogodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi