Paweł Rzedzicki Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Musze Boogiemu zwrócić honor- faktycznie ten skos zmierzony wg prawideł aerodynamiki jest ujemny. Człowiek uczy się całe zycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Witam Tak RAVEN prezentował się na pikniku w Krośnie , niestety zmęczenie , upał i zbytnia fantazja były przyczyną małej kraksy i model znów na warsztacie ale przy okazji wprowadze małe poprawki do których jakoś nie mogłem się zabrać i na koniec roling harier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 A nie boisz sie jak lecisz na siebie, że Ci sie strony pomylą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 boje sie ale mam na to sposób , obracam się wtedy o 180 st i znów wszysko wraca do normy :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ktos pisał ze odpala reversy :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 następny który ironii w tamtym temacie nie załapał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Eeeee tam rewersy, ja odwracam nadajnik "do góry nogami" :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Widać Panowie, ze macie malo doswiadczenia w lataniu. Ja wciskam "PAUSE" w aparaturze (mam na przelaczniku), potem przekrecam sie do takiej pozycji w jakiej znajduje sie w danej chwili model i juz wiem co mam zrobic. Znow pstryk przelacznikiem i juz wiem co robic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 To ja powiem że naprawdę mało doświadczenia i umiejętności radzenia sobie macie z tymi lotami na siebie i od siebie. Tutaj macie całe forum poświęcone temu problemowi. Nic tylko czytać i czytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 No tak ,,,,, sporo czasu upłynęło od czerwcowej kraksy w Krośnie ,naprawa ravena ślimaczyła się ale dzięki pomocy Łukasza (Rabbitlkr) model stanął w sobote na lotnisku gotowy do oblotu , udało się odchudzić model o 1 kg ( pomimo tego że założyłem dym) jeszcze drobne poprawki , nowy kołpak na śmigło i model gotowy do sezonu, kilka fotek z niedzielnego spotkania w Radawcu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrZ Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witam. Piękny model. Będzie może wypuszczony przez Artex do sprzedaży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Niestety nie , Artex nie chce już się "bawić" w laminatach , a szkoda bo model lata rewelacyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Nigdy nie mów nigdy A poważnie to pytaj bezpośrednio u nich , być może coś ustrzelisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Bardzo ładny model... wiesz może szy można kupić sam kadłub do tego modelu i w jakiej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Bardzo ładny model... wiesz może szy można kupić sam kadłub do tego modelu i w jakiej cenie? przeczytaj jeszcze raz to co napisał Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Bardzo ładny model... wiesz może szy można kupić sam kadłub do tego modelu i w jakiej cenie? Jak byś był poważnie zainteresowany zakupem to jest do sprzedania RAVEN FUN o rozpiętości 2200 mm pod silnik 50 ccm model jest w takim stanie w jakim sprzedawany jest u producenta, czyli do złożenia: - laminatowy kadłub - laminatowe skrzydła - laminatowa maska - laminatowe stateczniki - kabinka - podwozie (bez kół) - rura A tu możesz zobaczyć jak lata ten model - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Sprawy handlowe załatwiajcie na PM co by nie robić bałaganu, jutro to posprzątam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 I jeszcze kilka fotek RAVENA tym razem Łukasz (RABBITLKR) testował jego możliwości :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris13 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 I tak dałeś Łukaszowi polatać nie bałeś sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Nie miał czego się bać Model jest tak dobry, że praktycznie sam lata No i Darek nie wstawił zdecydowanie najlepszej fotki z tego dnia dlatego to nadrabiam: :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.