motyl Opublikowano 19 Listopada 2006 Opublikowano 19 Listopada 2006 Chyba niepotrzenie panikowałem z tymi regulatorami.Kombinowałem, kombinowałem i w końcu działa na takich połączeniach jak były na początku :? A co było ??
alchemique Opublikowano 19 Listopada 2006 Opublikowano 19 Listopada 2006 Widze ze wraz z postepem prac zmienia sie nazwa Topicu
hubert_tata Opublikowano 19 Listopada 2006 Autor Opublikowano 19 Listopada 2006 Marcin, sam nie wiem co to było. Stawiam na złe połączenie na zasilaniu odbiornika, on ma fail safe i może głupiał. Specjalnie prosiłem o pomoc syna, żeby pochodził z nadajnikiem i było źle. Przelutowałem wtyczki zasilania i połączyłem dwa skrzydła razem i działa :shock: Oczywiście będę bardzo dokładnie sprawdzał zasięg w całości przed oblotem. Na razie skończyły mi się te miniśrubki, ale skrzydła są już na ukończeniu. Widze ze wraz z postepem prac zmienia sie nazwa Topicu Im więcej włożonej pracy tym poważniej traktuje ten model, stąd zmiany w tytule Na zakończenie w tytule pojawia się taki napis: "(+video)". Najlepiej, jak to jest w tym samym wątku co budowa, a nie w kraksie
motyl Opublikowano 19 Listopada 2006 Opublikowano 19 Listopada 2006 A co zrobiłes z BECami ?? chyb anie masz 4 równolegle ??
hubert_tata Opublikowano 19 Listopada 2006 Autor Opublikowano 19 Listopada 2006 A co zrobiłes z BECami ?? chyb anie masz 4 równolegle ?? Mam
Tomek Opublikowano 19 Listopada 2006 Opublikowano 19 Listopada 2006 No to ciesze sie bardzo ze temat regli pozytywnie zakonczony!!! A i sama maszyna wyglda coraz ciekawiej. Gdyby tylko rozmiar byl wiekszy... Ale nastepny juz bedzie normalnych rozmiarow ???
Artur Opublikowano 19 Listopada 2006 Opublikowano 19 Listopada 2006 .. Ale nastepny juz bedzie normalnych rozmiarow ??? pewnie tak w skali 1:1
motyl Opublikowano 19 Listopada 2006 Opublikowano 19 Listopada 2006 Znając Huberta to 1m nie przekroczy
hubert_tata Opublikowano 19 Listopada 2006 Autor Opublikowano 19 Listopada 2006 Znając Huberta to 1m nie przekroczy Małe jest piękne, ale na oblot czeka ten elektryczek (może ktoś nie widział):
ertman_176 Opublikowano 19 Listopada 2006 Opublikowano 19 Listopada 2006 MNIAM .... Ładnie to tak smaku robić ... ?? Widziałem i czekam na oba ...
Tomek Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 To sie nie liczy Hubert bo to gotowiec ,a nadodatek tak popularny ze na kazdym lotnisku lata tego 500. Idzie zima i pora abys pokazal cos co znowu wszystkim koparka opadnie na pol roku i beda chodzic z nosem po ziemi
hubert_tata Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Opublikowano 20 Listopada 2006 Idzie zima... Właśnie Ale raczej to mi kopara opadnie do ziemi, bo już niedługo będę mógł tylko pooglądać modele na komputerze, i to cudze
hubert_tata Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Opublikowano 20 Listopada 2006 To sie nie liczy Hubert bo to gotowiec ,a nadodatek tak popularny ze na kazdym lotnisku lata tego 500. To jak kogoś spotkasz, zapytaj jaki stosuje silnik i zasilanie ? Za droga sprawa na nieudane eksperymenty. Nie mogłem się powstrzymać
alchemique Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 Nie mogłem się powstrzymać I slusznie bo jest na co patrzec
Tomek Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 Cheche!!! Wiedzialem ze mi tego plazem nie poscisz. Model masz swietny a na dodatek elektryk co niesamowicie komplikuje sprawe. Jednak nie zmienia to faktu ze mustangow pod rozna postacia jest chyba najwiecej wsrod warbirdow. A wiem ze zawsze nosi cie po niezbadanych rejonach lotnictwa wiec tylko czekac az ktoregos pieknego dnia pokazesz Gota (e) lub jakais inny szalony model i to nadodatek elektryk. Pozatym nie bede naglos przypominal kto namawial mnie na zmiane rozdzielczosci losia z 1,1-1,3 na 1,6-2m
Artur Opublikowano 21 Listopada 2006 Opublikowano 21 Listopada 2006 tu jest cos podobnego do Hubertowego "giganta" http://www.rcuniverse.com/forum/%22DON_SMITH_%22_B%2D17%27S%3F/m_1377958/tm.htm
hubert_tata Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Opublikowano 21 Listopada 2006 tu jest cos podobnego do Hubertowego "giganta" Tak, jeden OS 91 FS waży tyle, co cały mój model Ale cieszę się, że ostatnio przybywa coraz bardziej skomplikowanych modeli wielosilnikowych (oczywiście nie na świecie, ale wśród modelarzy znanych mi z internetu ).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.