mirolek Opublikowano Poniedziałek o 13:36 Opublikowano Poniedziałek o 13:36 Cytat To jest samolot ...a nie płozolot... 😉 Model ma dość mocy i można mu zwiększyć średnice kół. Najlepiej założyć gumowe balony fi80 albo 100 i będzie sobie radził na ornym polu ms
Grzesiek Opublikowano Poniedziałek o 16:13 Autor Opublikowano Poniedziałek o 16:13 9 godzin temu, mirolek napisał: Czy wpadłeś na to jedyne w okolicy i znajdujące się 200m od Ciebie drzewo?? ms Własnie tak jakoś mnie do niego przyciągało. No i przyciągło. To nie jest moje docelowe miejsce do latania.Mam fajną łąke po PGROWSKIM lotnisku ale kawalek drogi.Skusilem sie na szybki wypad no i się stało. 1
Grzesiek Opublikowano Poniedziałek o 17:36 Autor Opublikowano Poniedziałek o 17:36 Będą nowe skrzydełka
tbodzio Opublikowano wczoraj o 21:22 Opublikowano wczoraj o 21:22 Jakiej mocy lasera używałeś oraz z czego i jaka grubość żeberek?
tbodzio Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Dzięki. Mam laser 10W i myślę, że spoko powinien sobie dać radę. Wycinałeś na 1 raz? nie są przypalone.
Grzesiek Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu Moj ma 40W a 5,5W optyki.Tak tnę na raz z prędkoscią 700mm/min
Rekomendowane odpowiedzi