dariuszj Opublikowano 8 Listopada Udostępnij Opublikowano 8 Listopada Znalazłem taką ofertę: https://www.myallbuy.com/product/frsky-x20s-dual-band-radio-transmitter-with-touch-screen-for-rc-drones/?attribute_pa_model=x20s-transmitter&attribute_pa_version=non-lbt-version&attribute_pa_color=black&wmc-currency=PLN&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAire5BhCNARIsAM53K1gMrmIGM9ixUhKklMouLIsQPGKjVZSCi6gif6nD5gjarnyGAJ4YyLcaAsq8EALw_wcB Cena podejrzanie atrakcyjna. Najdziwniejsze jest to, że cena za sam nadajnik taka sama jak za nadajnik z 2 odbiornikami. Z ciekawości popatrzyłem na inne rzeczy na tej stronie i ceny są "normalne". Może ktoś coś wie o tej stronie albo tam robił jakieś zakupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 8 Listopada Udostępnij Opublikowano 8 Listopada Mi tą stronę blokuje jak zawirusowaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 8 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada No i już cena z atrakcyjnej zrobiła się zdecydowanie nieatrakcyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 9 Listopada Udostępnij Opublikowano 9 Listopada No to przynajmniej masz pieniądze w kieszeni. Znalezione opinie o tym sklepe są raczej mało zachęcające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 9 Listopada Udostępnij Opublikowano 9 Listopada Da się paypalem zapłacić, to już jakiś sukces. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi