Gość Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Ponieważ za udzielanie się w tym wątku dostałem ostrzeżenie od Rafała B. pousuwałem wszystkie moje wypowiedzi. Od tej pory nie interesuje mnie czy kilkunastu forumowiczów straci pieniądze czy nie. Kolejny przykład, że nie warto udzielać sie społecznie w trosce o innych. Życzę szczęśliwego zakończenia akcji "silniki po 20$". Może zamiast zakupów po 20$ zrobimy zbiorowe zamówienie tu http://www.cyclonetoy.com/ Sklep sprawdzony, ściągaliśmy z tego sklepu silniki rok temu i bez problemu było.ASP FS 61 kosztował 116$. http://www.cyclonetoy.com/class_1.asp?lx=small&anid=3&nid=22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Wie ktoś może jakie są ceny silników z tej strony : Dl100 DlE111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Trzeba pytać mailem niestety, jak ktoś zna angielski to nie problem (ja nie znam).Sklep sprawdzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eze Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Teraz przy kursie dolara 3,4 raczej niejest to oplacalne .Moze lepiej zaczekac na zmiane kursu na nasza kozysc .Na rynku walutowym szykuja sie jakies zmiany czy na lepsze to dopiero sie okaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 W każdym razie w cyclonetoy DL-50 kosztował 270$ a w tym samym czasie w HC 315$. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Trzeba pytać mailem niestety, jak ktoś zna angielski to nie problem (ja nie znam).Sklep sprawdzony. Ja rozmawiałem (o ile to można tak nazwać :mrgreen: ) z chińczykiem online po angielsku korzystając Google tłumacza. W jednym oknie polski-angielski a w drugim angielski-polski i tylko "kopiuj i wklej" O dziwo - dało rade! Wnioskuje że gość rozumiał mój bełkot a ja jego w stopniu całkowicie wystarczającym. Dowiedziałem się co chciałem. Mogłem trochę po kozaczyć i spróbować w jego ojczystym języku :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obara Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 DLE111 - 488USD Mam od nich cennik ale DL 100 w nim nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Obara a ile to cacko kosztuje , możesz sprawdzić ? I czy wysyłają do polski modele ? http://www.cyclonetoy.com/list_1.asp?id=1199 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Mam od nich cennik ale DL 100 w nim nie ma. to mail od http://www.cyclonetoy.com Dear Sir,Thanks for your interest on DL engines. This is Amanda from Cyclone, nice to meet you. For DL engines, there is a big change. The DL50 and DL100 has replaced totally by DLE55 and DLE111. DLE55 and DLE111 are made by the same factory who produce the DL50 and DL100, because the market has DL copy engine now.So the factory rename them for the new engine. It is with anti-fake number on each engine now. It has new package, more stronger now. great change!!! Could you please tell us how many pieces do you need for DLE55 and DLE111? Then we will offer the best price to you. Also please tell us your detailed information, name, address, and telephone number. It is important for us to suggest the best shipping way for you. wychodzi na to ze dl50 DL100 zostaja zastapione DLE55 i DLE111. Produkowane wtych samych fabrykach, sa kopiami DL50 i 100 Chyba ze cos zle zrozumiałem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 To już nawet silniki podrabiają :| To jak Panowie I Panie jest ktoś chętny na dle111 albo dle55? Ja też wysłałem zapytanie odnośnie ceny z przesyłką ale jednej sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obara Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Zrozumiales ok. Dodatkowo jest informacja, ze w zwiazku z duza iloscia podrobek silniki te beda mialy wybite jakies numery oraz nowe opakownie i wieksza moc. Nic tylko brac. Jedyny problem to gwarancja. Dlatego zawsze warto taki zakup dobrze przemyslec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Ja też wysłałem zapytanie odnośnie ceny z przesyłką ale jednej sztuki. Wysłałem o 1 ale tez o 10 wiec pewnie w poniedziałek bede miał odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Ponieważ ta firma jest znana i sprawdzona ,może by tą dyskusje faktycznie wyciąć z tego wątku ,a starą część wysłać do X. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Prosze bardzo - wyciete - kontynuujcie prosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 łłohohoho nawet nie wiedziałem że założyłem temat,dzięki Robert za rozdzielenie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 A może by tak zacząć robić listę chętnych (kto co chce), Którą można by wysłać z zapytaniem o poszczególne ceny oraz łączny koszt przesyłki ? Mnie osobiście interesują dwie rzeczy: Katana 106" ale najpierw muszę znać jej cenę oraz na 100% Silnik dle111 Ps. Ktoś pisał że ma cennik proszę o przesłanie na pw Z góry Dziękuję <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Powiem tak,najlepiej jest ściągnąć EMS-em ale koszty ściągnięcia modelu tą drogą będą duże.Można wybrać opcje statkiem ale nie wiadomo po jakim czasie i w jakim stanie dotrze model.My akurat ściągaliśmy silniki i były dosłownie po 3-4 dniach (EMS).Koszt EMS jest jednak dość duży i wynosi około 270$ za przesyłkę około 6kg.Dlatego lepiej zamówić w kilka osób niż w pojedynkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Ja rownierz bym wziął jakies rzeczy np: Pakirt 3S1P 2200mAh 2 turbinki EDF Silniki do turbinek Jakies 2 regle po 40A Jesli bedzie tworzone zamoienie to bym sie dolaczyl ;] Edit: Wszystko zalezy od ceny.Jak taniej niz w Hobbycity.com to biore ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Ja wstępnie piszę się na silnik benzynowy HH 26 ccm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Czy ja też mogę poprosić o ten cennik na PW. Jestem zainteresowany jednym modelikiem i silnikiem do niego. Z góry Th Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.