witold_pi Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 może Sereno byś powiększył do 1,6-1,7 m rozpiętości? To górna granica kosztów dla wiekszosci modelarzy elektrycznych (6S + 4xxx/xx) a czym człowiek starszy tym gorzej widzi :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Za dużo roboty na zrobienie plików na 1 lub 2 modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Fotki zniknęły, to uzupełniam mini szybowiec, plany były w Modelarzu skrzydełko, plany były w Modelarzu model treningowy, plany były w Modelarzu szybowiec F3Mini , plany były w Modelarzu szybowiec 1,5m , plany były w Modelarzu Mini Prymus E trenerek z nap. elektr. , plany były w Modelarzu Prymus trenerek z nap. spal. , plany były w Modelarzu Merlin, Fun Fly , plany były w Modelarzu cdn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 26 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Trochę następnych fotek Aster, elektroakrobat, plany były w Modelarzu CeDek, plany były w Modelarzu Dethermalizer, oldtimer, plany były w Modelarzu Dragon, Fun Fly, plany były w Modelarzu Sufun, Fun Fly , plany były w pierwszym numerze RC Przeglądu Mini Edge 540, elektro, plany były w Modelarzu Sereno, mój projekt , produkowany i sprzedawany był przez Artex Edge 540, mój projekt, miał być produkowany i sprzedawany przez Artex, ale nic z tego nie wyszło. cdn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Kolejne "zniknięte" fotki Joker, namiastka fun fly-a, plany były w Modelarzu MXS, wycinanka "świetlnej laubzegi" miał być zestaw, do skończenia Majko, dyżurny model , całolaminatowy Aclis , kaczuszka elektro dwupłacik styropianowo-depronowy, elektro, trochę dziwnie latał wiatrakowiec, na bazie modelu Spyro III Dalotel DM-165, nap. spalinowy, do skończenia cdn 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Gdzie Ty to wszystko trzymasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Gdzie Ty to wszystko trzymasz ? Hmm... to jeszcze nie wszystko . Części modeli już niemam, np. sprzedane, ale zdecydowana większość jest u mnie, porozkładana na półkach. Kolejne fotki deproniaczek bez nazwy Jafun, styro-deproniak Taki wynalazek, do ulotnienia Citabria , rozp. 60 cm Orlik, w trakcie budowy cdn 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Troszkę fotek jeszcze Lidlowy szybowiec, przerobiony na elektro spadochroniarz z czeskich planów pierwowzór Astera Roter Milano z planów FMT i trochę fotek "histerycznych" mój pierwszy model RC z napędem spalinowym rok 1977 Kwik Fly mk III mieszanka Curare z Magic 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynk Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Witam, mam pytanie, czy jest możliwe otrzymanie planów sufun-a? Bo szukam, szukam a znaleźć nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Ale piękna kolekcja. Jest jakaś opcja zdobycia planów na model Mini Edge 540 elektro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Szacun Mistrzu :huh:gałki mi wyskakują,kawał histori polskiego modelarstwa zobaczyłem.wyśle fotki mojego Astra do oceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabul Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Ta pszczółka jest "zabójcza". Czy lata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 20 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Kolejny modelik do hangaru, Astro Hog. Już oblatany?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej B Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Gratulacje. Ogromny szacunek za całokształt działalności. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 13 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 W dniu 18.10.2020 o 21:17, Andrzej B napisał: Gratulacje. Ogromny szacunek za całokształt działalności. Powodzenia! Dzięki. Nowy model w hangarze, już oblatany? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi