witold_pi Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 może Sereno byś powiększył do 1,6-1,7 m rozpiętości? To górna granica kosztów dla wiekszosci modelarzy elektrycznych (6S + 4xxx/xx) a czym człowiek starszy tym gorzej widzi :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
jędrek Posted August 15, 2016 Author Share Posted August 15, 2016 Za dużo roboty na zrobienie plików na 1 lub 2 modele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jędrek Posted December 25, 2017 Author Share Posted December 25, 2017 Fotki zniknęły, to uzupełniam mini szybowiec, plany były w Modelarzu skrzydełko, plany były w Modelarzu model treningowy, plany były w Modelarzu szybowiec F3Mini , plany były w Modelarzu szybowiec 1,5m , plany były w Modelarzu Mini Prymus E trenerek z nap. elektr. , plany były w Modelarzu Prymus trenerek z nap. spal. , plany były w Modelarzu Merlin, Fun Fly , plany były w Modelarzu cdn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jędrek Posted December 26, 2017 Author Share Posted December 26, 2017 Trochę następnych fotek Aster, elektroakrobat, plany były w Modelarzu CeDek, plany były w Modelarzu Dethermalizer, oldtimer, plany były w Modelarzu Dragon, Fun Fly, plany były w Modelarzu Sufun, Fun Fly , plany były w pierwszym numerze RC Przeglądu Mini Edge 540, elektro, plany były w Modelarzu Sereno, mój projekt , produkowany i sprzedawany był przez Artex Edge 540, mój projekt, miał być produkowany i sprzedawany przez Artex, ale nic z tego nie wyszło. cdn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jędrek Posted December 27, 2017 Author Share Posted December 27, 2017 Kolejne "zniknięte" fotki Joker, namiastka fun fly-a, plany były w Modelarzu MXS, wycinanka "świetlnej laubzegi" miał być zestaw, do skończenia Majko, dyżurny model , całolaminatowy Aclis , kaczuszka elektro dwupłacik styropianowo-depronowy, elektro, trochę dziwnie latał wiatrakowiec, na bazie modelu Spyro III Dalotel DM-165, nap. spalinowy, do skończenia cdn 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek996 Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Gdzie Ty to wszystko trzymasz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jędrek Posted December 27, 2017 Author Share Posted December 27, 2017 Gdzie Ty to wszystko trzymasz ? Hmm... to jeszcze nie wszystko . Części modeli już niemam, np. sprzedane, ale zdecydowana większość jest u mnie, porozkładana na półkach. Kolejne fotki deproniaczek bez nazwy Jafun, styro-deproniak Taki wynalazek, do ulotnienia Citabria , rozp. 60 cm Orlik, w trakcie budowy cdn 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jędrek Posted December 30, 2017 Author Share Posted December 30, 2017 Troszkę fotek jeszcze Lidlowy szybowiec, przerobiony na elektro spadochroniarz z czeskich planów pierwowzór Astera Roter Milano z planów FMT i trochę fotek "histerycznych" mój pierwszy model RC z napędem spalinowym rok 1977 Kwik Fly mk III mieszanka Curare z Magic 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynk Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 Witam, mam pytanie, czy jest możliwe otrzymanie planów sufun-a? Bo szukam, szukam a znaleźć nie mogę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert.pilot Posted February 2, 2018 Share Posted February 2, 2018 Ale piękna kolekcja. Jest jakaś opcja zdobycia planów na model Mini Edge 540 elektro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrekrc Posted February 20, 2018 Share Posted February 20, 2018 Szacun Mistrzu :huh:gałki mi wyskakują,kawał histori polskiego modelarstwa zobaczyłem.wyśle fotki mojego Astra do oceny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tabul Posted March 3, 2018 Share Posted March 3, 2018 Ta pszczółka jest "zabójcza". Czy lata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jędrek Posted September 20, 2020 Author Share Posted September 20, 2020 Kolejny modelik do hangaru, Astro Hog. Już oblatany?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej B Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Gratulacje. Ogromny szacunek za całokształt działalności. Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post jędrek Posted May 13, 2021 Author Popular Post Share Posted May 13, 2021 W dniu 18.10.2020 o 21:17, Andrzej B napisał: Gratulacje. Ogromny szacunek za całokształt działalności. Powodzenia! Dzięki. Nowy model w hangarze, już oblatany? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post jędrek Posted November 29 Author Popular Post Share Posted November 29 Witam, Dwa nowe modele do latania🙂, już oblatane. motoszybowiec acro trenerek Rascal 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts