woj66 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Nie wchodziłem jakiś czas na stronę http://www.phoenix-sim.com/ Dziś na tej stronie zauważyłem taki komunikat: The Phoenix Simulator is now discontinued Szkoda bo to był dobry symulator. Czy podobny los czeka Real Flighta i inne symulatory ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidek36 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Szkoda dobry symulator wiele razy ratował mnie jak długo nie polatałem w polu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Pod tym linkiem udostępnili DVD ostatniej wersji 5.5 ftp://guest:@109.228.13.122/Files/DVD/Phoenix%20DVD%20V5.5.zip 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj66 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 A wie ktoś czy program i licencje możną w ogóle kupić u producenta? Jaka jest aktualna cena? Według mnie powinna być niższa. oki188 Czy wersja do której podałeś linka pochodzi od producenta i do działania potrzebny jest klucz, czy rozdają już swój produkt za darmo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Tak Wojciechu wersja jest bezpośrednio z serwera producenta. Do jej uruchomienia potrzebny jest oryginalny interfejs z kluczem, zamiennik z kluczem lub crack. Wszystkie funkcje działają prawidłowo w tym tryb online do wspólnych lotów. Szkoda że się kończy bo naprawdę dobry symulator. więcej plików w tym modele do update offline do pobrania. ftp://109.228.13.122/Files jeśli zapyta o login to : guest Hasła brak wiec pole proszę zostawić puste. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Padli bo Chińczycy sprzedają interface, kiedys ja tez robiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Ja również na tym symulatorze stawiałem pierwsze kroki , i w sumie wszystko czego sie nauczyłem to właśnie na Phoenix Rc. Pamiętam jak walczyłem z zawisem , symulator ma opcję że np można włączyć funkcję że np sterem kierunku , czy np sterem wysokości steruje komputer , czyli ja steruję jednym sterem a drugiego pilnuje symulator, albo kilku pilnuje symulator , i mimo ze miałem tylko jeden ster na głowie to i tak model więcej leżał na ziemi niz wisiał . Ogólnie ma wszystko co potrzeba , bardzo dużo opcji do ustawienia , można włączyć same podejścia do lądowania i cały wieczór przesiedzieć na podejściach. Szkoda że upadli ale pamietam jak zaktualizowałem swoją wersję V4 do wersji V5 i była porażka modele źle latały , hm? nawet latały bez skrzydeł , i nie dało sie odwrócić aktualizacji , trzeba było cały program odinstalować , skonfigurować radio , pobrać wszystkie modele , ale wtedy oduczyli mnie aktualizacji pozostałem przy wersji V4 , nie wiem czy poprawili wersję V5 ale jeśli jej nie poprawili to nie dziwię się że ją za darmo rozdają. Fajny symulator w wersji V4 , ładna oprawa graficzna, przynajmniej w porównaniu do aerofly , zatrzęsienie modeli do wyboru do koloru , i mam chęć znowu na nim polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Może jak ktoś ma bazę modeli to by gdzieś zachował ? Program chyba mam ten co mi działał Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zachowałem dane z ich serwerów i nawet znalazł się update do wersji 6.0i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zachowałem dane z ich serwerów i nawet znalazł się update do wersji 6.0i v6 ok.jpg Wynika z tego ze splajtowali Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Dla osób chcących podnieść swoją wersję V5.5L do V6.0i zamieszczam update w paczce z instrukcją. Hasło do pliku : helihttp://uploaded.net/file/t4e1cnz9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidek36 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jakie zmiany w porównaniu do 5,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Jakie dokładnie zmiany to do końca nie wiem bo latam głównie dwoma modelami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidek36 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Uaktualniłem i zmian nie zauważyłem latałem tylko samolotami, może coś dla helików dodali. Dodam że wersją 5,5 bardzo dużo latałem szczególnie zimą ratuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Cześć. Zgodnie z zapowiedzią producenci symulatora Phoenix wyłączyli serwery skąd można było pobrać bezpłatnie symulator w wersji 5.5 Jako że w sieci nic nie ginie zamieszczam kopie jak ktoś nie zdążył pobrać. Symulator: https://drive.google.com/open?id=1nV3uGaOdgFi4BPyyV-cg4GE7EAhXHDNK Update 5.5 do 6.0i https://drive.google.com/open?id=1Lwno1YoEZgKJbJlOh4EGqKlP13byQ-Uk Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flyszman Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Witam Was Mam pytanie: ściągnąłem sobie symulator Phoenix i chciałbym używać do latania kontroler zwykły tj. Nie swoją aparaturę. Jaki powinienem mieć do tego kontroler i gdzie go kupić ? Z góry dziękuję za odpowiedź. Roland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 może byc problem jesli jest tak jak w RealF......kontroler jest jednocześnie kluczem sprzętowym.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flyszman Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Dziękuję bardzo za informację. Czy jest gdzieś w sieci jakieś info jak podłączyć spektrum dx7 do laptopa z Phoenix'em bo nie mogę dać Sobie z tym ustrojstwem rady ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Jacku i tu się mylisz do Phoenix jest Crack który po uruchomieniu działa jak klucz sprzętowy umożliwiając latanie na aparaturach typu: symulatorowa E-sky i wszystkich innych donglach USB wykrywane jako kontroler gier. Wystarczy uruchomić i kliknąć Run Phoenix. Wydano to już dawno, wcześniej niż pojawienie się pirackich kontrolerów a działa do dziś z każdą wersją nawet ostatnią 6.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 OK, masz rację.Wiem że tak było. wszystko się zgadza ...ale proszę wytłumacz mi ze mając wgranego AeroFly Prof nie moge go uruchomić ? Aparatura dowolna Aparatury pocżąwszy od HITEC 5, JR T3814 a koncząc na MX12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi