robas69 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia https://www.leroymerlin.pl/produkty/lakier-do-drewna-na-zewnatrz-jachtowy-0-75-l-bezbarwny-v33-44121700.html?srsltid=AfmBOoolFvADeWn98nriC7Brqm1EvnyHE2dASr9Up0CktnJJS3JQB8YR#component-displaycomp
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Chrapek Opublikowano 27 Sierpnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 Sierpnia Szoferka gotowa Manetkę gazu zrobiłem taką jak Kaziu proponował, standardowa 5 1
mike217 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia Masz Chrapek talent ..Ale brakuje uchwytu na piwo 😃 1
kaczma2 Opublikowano 30 Sierpnia Opublikowano 30 Sierpnia Lepiej nie. Nietrzeźwość na wodzie ściga policja.
Chrapek Opublikowano 8 Września Autor Opublikowano 8 Września Zrobiłem kopyto do owiewki żeby wygiąć na gorąco z blaszki alu 1mm powinno się udać 1 2
Chrapek Opublikowano Czwartek o 23:08 Autor Opublikowano Czwartek o 23:08 Dorobiłem okucia (dural 2mm) i odebrałem obudowę wału z chromowania 3
kaczma2 Opublikowano Piątek o 05:04 Opublikowano Piątek o 05:04 Cytat Zrobiłem kopyto do owiewki żeby wygiąć na gorąco z blaszki alu 1mm powinno się udać Nie bardzo to rozumiem. Owiewka ma być z blaszki alu czy z pleksi lub innego przeźroczystego i wzmocniona ramką metalową.
Chrapek Opublikowano Piątek o 06:12 Autor Opublikowano Piątek o 06:12 Jasne że plexi ale muszę na czymś ja wygiąć
Chrapek Opublikowano Piątek o 11:37 Autor Opublikowano Piątek o 11:37 Z czego najlepiej formować owiewkę na ciepło ?
CrazyTomas Opublikowano Sobota o 00:34 Opublikowano Sobota o 00:34 Przed tym lukiem z przodu (przed szybą) zrób koniecznie falochron. Może być kątowy, może być półokrągły. Ew. zaprojektuj jakiś system automatycznej pompy zęzowej.
kaczma2 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Owiewkę profesjonalnie uformowana na gorąco a zastępczo odpowiednia butelka pet lub inne opakowanie przeźroczyste. Nie potrzeba na ciepło. Na formę do wyginania to raczej coś większego, np. klocek z naddatkiem, drewniany, wygładzony żeby mocno zamocować. Aluminiowa później do obcinania nadmiaru.
Rekomendowane odpowiedzi