Chrapek Opublikowano 3 Kwietnia Autor Opublikowano 3 Kwietnia Dno oklejone trochę zeszło kleiłem po kawałku, jedna połowa do 3wręgi od końca następnie do 4 i na koniec 5,6,dziób i tak samo druga połowa teraz kolej na burty 1
Chrapek Opublikowano 12 Kwietnia Autor Opublikowano 12 Kwietnia Burty oklejone Teraz szlifowanie górnych krawędzi i odcinanie podpór Może mahoń od środka podlaminować cieńką tkaniną ?
kaczma2 Opublikowano Poniedziałek o 05:45 Opublikowano Poniedziałek o 05:45 Znalazłem przykładowy wygląd motorówki. Pytanie czy warto mały model jak twój aż tak wykańczać?
mike217 Opublikowano Poniedziałek o 08:20 Opublikowano Poniedziałek o 08:20 Dla jednego warto a dla drugiego nie..
Chrapek Opublikowano Poniedziałek o 14:22 Autor Opublikowano Poniedziałek o 14:22 Silnik ma być w tym miejscu co na planie czy coś przesuwać no i ster robić jak na planie czy też inny, i gdzie umieścić wlot wody ?
kaczma2 Opublikowano Wtorek o 05:51 Opublikowano Wtorek o 05:51 Znalazłem w plikach taki rysunek: Może są już lepsze rozwiązania.
Chrapek Opublikowano Wtorek o 23:01 Autor Opublikowano Wtorek o 23:01 Górne wręgi wyrównane Gdzie najlepiej przykleić króciec do chłodzenia ?
mike217 Opublikowano Środa o 13:42 Opublikowano Środa o 13:42 Za śruba obok steru . Nie wiem czy przy takich prędkościach jakie osiagnie model lepsza by nie była rurka ścięta pod kątem . Zaplanuj srodek ciężkości 30 procent długości kadłuba od rufy . I zobaczysz sam gdzie wypadnie silnik i aku .
Chrapek Opublikowano Środa o 14:18 Autor Opublikowano Środa o 14:18 Po świętach może bym wziął wszystko i podjechał do Ciebie ?
mike217 Opublikowano Środa o 14:50 Opublikowano Środa o 14:50 Zapraszam tylko dwa dni szybciej daj znac i sie dopasujemy . U mnie gorący okres
Chrapek Opublikowano 17 godzin temu Autor Opublikowano 17 godzin temu Laminat położony na żywice lotniczą co Michał polecił zeszło 6cm3
Rekomendowane odpowiedzi