Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam informacji o kol. Mateuszu Daszkiewiczu ,Czy żyje ,może jest chory lub wyjechał 1,02 .2025  za granicę

.Sprawa typowa -zapłaciłem i ani aparatury ani zwrotu pieniędzy.

Postanowiłem że zanim radykalnie rozwiążę problem, bo dla policji to może być sprawa błaha, poszukam delikwenta ,

bo w końcu środowisko modelarzy nie jest duże a jego milczenie może być usprawiedliwione.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 24.03.2025 o 15:56, TooM napisał:

Szukam informacji o kol. Mateuszu Daszkiewiczu ,Czy żyje ,może jest chory lub wyjechał 1,02 .2025  za granicę

.Sprawa typowa -zapłaciłem i ani aparatury ani zwrotu pieniędzy.

Postanowiłem że zanim radykalnie rozwiążę problem, bo dla policji to może być sprawa błaha, poszukam delikwenta ,

bo w końcu środowisko modelarzy nie jest duże a jego milczenie może być usprawiedliwione.

A to nie czasami gosc z Rudy Śląskiej? Mateusz się również nazywa oszukiwał ludzi na OLX akurat w tym czasie. Na forum ma nick PysiuJP

Opublikowano

Dzięki

Tak to ten.

Złodziej okradł mnie na niewielką kwotę  , ale zrobił krzywdę niepełnosprawnemu dziecku które czekało na prezent urodzinowy.

Pozdrawiam

Opublikowano

Miała to być Futaba 8 do szybowca z klapami, a że to było dla aspergera to żona dała mu swoją Tc10.

Arpergerowcy nie rozumieją że ktoś jest niepunktualny, niesłowny , kłamie ,oszukuje ale też nie rozumieją że ktoś żartuje lub robi kawały.

Oni biorą świat taki jaki jest, jakim go widzą .

Dlatego zależało mi na czasie i Pysiu mnie okradł bo jak nazwać gościa który mówi że wysłał paczkę ale nie ma potwierdzenia nadania i nie chce zwrócić kasy.

Już nie startujemy razem z żoną  w zawodach więc jedna aparatura nam na razie wystarcza.

Dziękuję za troskę 

Pozdrawiam Marian

P.S. Obserwując aspergerów już wiem dlaczego np Messiemu tak dobrze idzie ,

Oni mają niesamowitą zdolność powtarzania ruchów i dlatego nasz młody (11) po pierwszym udanym lądowaniu nie spartolił od 2 lat żadnego.

• Lubię to 1
Opublikowano

Przykra sprawa. Mnie też oszukano na Olx. Zamówiłem dla dwunastolatka pulpit węglowy pod futabę 8, żeby wygodnie podeprzeć przecież jeszcze małe dłonie. Kwota 80zł z przesyłką. Na telefony i smsy cisza. Wkońcu dorobiliśmy ze sklejki. Ale niesmak pozostaje. Pozdrawiam Daniel.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.