TooM Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca Szukam informacji o kol. Mateuszu Daszkiewiczu ,Czy żyje ,może jest chory lub wyjechał 1,02 .2025 za granicę .Sprawa typowa -zapłaciłem i ani aparatury ani zwrotu pieniędzy. Postanowiłem że zanim radykalnie rozwiążę problem, bo dla policji to może być sprawa błaha, poszukam delikwenta , bo w końcu środowisko modelarzy nie jest duże a jego milczenie może być usprawiedliwione.
endriuRC Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja W dniu 24.03.2025 o 15:56, TooM napisał: Szukam informacji o kol. Mateuszu Daszkiewiczu ,Czy żyje ,może jest chory lub wyjechał 1,02 .2025 za granicę .Sprawa typowa -zapłaciłem i ani aparatury ani zwrotu pieniędzy. Postanowiłem że zanim radykalnie rozwiążę problem, bo dla policji to może być sprawa błaha, poszukam delikwenta , bo w końcu środowisko modelarzy nie jest duże a jego milczenie może być usprawiedliwione. A to nie czasami gosc z Rudy Śląskiej? Mateusz się również nazywa oszukiwał ludzi na OLX akurat w tym czasie. Na forum ma nick PysiuJP
TooM Opublikowano Poniedziałek o 13:20 Autor Opublikowano Poniedziałek o 13:20 Dzięki Tak to ten. Złodziej okradł mnie na niewielką kwotę , ale zrobił krzywdę niepełnosprawnemu dziecku które czekało na prezent urodzinowy. Pozdrawiam
witold_pi Opublikowano Poniedziałek o 14:35 Opublikowano Poniedziałek o 14:35 CO TO MIAŁO BYĆ NA PREZENT?
Francka Opublikowano Wtorek o 08:21 Opublikowano Wtorek o 08:21 Mam pytanie jaka to miała być aparatura do czego ilu kanałowa .
witold_pi Opublikowano Wtorek o 17:21 Opublikowano Wtorek o 17:21 z FRANCISZKIEM CZEKAMY NA ODPOWIEDŹ. PS JUŻ PARU JEGO KLIENTÓW CHCIAŁO MU OBIĆ PYSK, w końcu się doigra
TooM Opublikowano wczoraj o 12:18 Autor Opublikowano wczoraj o 12:18 Miała to być Futaba 8 do szybowca z klapami, a że to było dla aspergera to żona dała mu swoją Tc10. Arpergerowcy nie rozumieją że ktoś jest niepunktualny, niesłowny , kłamie ,oszukuje ale też nie rozumieją że ktoś żartuje lub robi kawały. Oni biorą świat taki jaki jest, jakim go widzą . Dlatego zależało mi na czasie i Pysiu mnie okradł bo jak nazwać gościa który mówi że wysłał paczkę ale nie ma potwierdzenia nadania i nie chce zwrócić kasy. Już nie startujemy razem z żoną w zawodach więc jedna aparatura nam na razie wystarcza. Dziękuję za troskę Pozdrawiam Marian P.S. Obserwując aspergerów już wiem dlaczego np Messiemu tak dobrze idzie , Oni mają niesamowitą zdolność powtarzania ruchów i dlatego nasz młody (11) po pierwszym udanym lądowaniu nie spartolił od 2 lat żadnego. 1
endriuRC Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Osobiście rozbił bym temu odłamowi społecznemu nos.
Daniel1978 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Przykra sprawa. Mnie też oszukano na Olx. Zamówiłem dla dwunastolatka pulpit węglowy pod futabę 8, żeby wygodnie podeprzeć przecież jeszcze małe dłonie. Kwota 80zł z przesyłką. Na telefony i smsy cisza. Wkońcu dorobiliśmy ze sklejki. Ale niesmak pozostaje. Pozdrawiam Daniel.
Rekomendowane odpowiedzi