Skocz do zawartości

Ambitny projekt trikoptera - szukam kontaktu z doświadczonymi modelarzami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, TRICOPTER_AI napisał:

Chciałem napisać, ale coś takiego wyskoczyło:  "japim nie może otrzymywać wiadomości."

Może Ty do mnie napisz pierwszy.

W stopce mam instrukcje co robic w takim wypadku :) 

Opublikowano

I znowu się nie zgodzę, plateau ma to do siebie że jest mniej więcej linią poziomą, więc skąd ten spadek? Przez wiele lat latałem modelami 3d, stosunek ciągu do wagi plus minus 2, ostre piłowanie, figury pionowe i absolutnie się nie zgodzę, że wraz z lotem możliwości modeli malały, kiedy malały, to natychmiast lądowałem bo to była już ta faza zjazdu, więc latałem tyle by lądować jeszcze przed. Mam wrażenie że nastąpiło pomylenie pojęć, napięcie się nie zmienia, pod warunkiem że bateria ma wysoką zdolność do oddania prądu, czyli wysoki parametr C, jeżeli parametr C niski, a model z jakiegoś powodu jest z tych wymagających prądowo, to wtedy rzeczywiście jest problem, ale wynikający nie ze spadku napięcia jako takiego, tylko z niemożnosci dostarczenia tego prądu przez słabą, mało wydajną baterię.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.