Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. modelpiotrek Opublikowano 30 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 Czerwca Impreza rewelacyjna jak zawsze na wysokim poziomie poniżej po kolei parę filmów będzie Pierwszy to Pilatus PC21 XL ver 2 Sebart,Turboprop Pilot -Łukasz Polecam w 4K 5
modelpiotrek Opublikowano 30 Czerwca Autor Opublikowano 30 Czerwca Drugi film z Kosorowic i Fokker DR I scala 1/2 Pilot Irek 3
RobRoy Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca 11 godzin temu, Andrzej Klos napisał: Ladna ta P11c. Z bliska robi wrażenie ...
modelpiotrek Opublikowano 3 Lipca Autor Opublikowano 3 Lipca 3 godziny temu, RobRoy napisał: Z bliska robi wrażenie ... A w powietrzu wymiata
modelpiotrek Opublikowano Sobota o 18:13 Autor Opublikowano Sobota o 18:13 No i jest film z całej imprezy Polecam w 4K 2
ahaweto Opublikowano Sobota o 20:44 Opublikowano Sobota o 20:44 Wspaniałe lotnisko ! Ja na swoim lotnisku (ok. 100 m) to za każdym lądowaniem czuję się jakbym lądował na "lotniskowcu". Z jednej strony zasiewy aktualna wysokość ok 1,5 m a z drugiej orne pole 😳 No ale jak się nie co się lubi... Pozdrawiam. 1
modelpiotrek Opublikowano Niedziela o 07:06 Autor Opublikowano Niedziela o 07:06 10 godzin temu, ahaweto napisał: Wspaniałe lotnisko ! Ja na swoim lotnisku (ok. 100 m) to za każdym lądowaniem czuję się jakbym lądował na "lotniskowcu". Z jednej strony zasiewy aktualna wysokość ok 1,5 m a z drugiej orne pole 😳 No ale jak się nie co się lubi... Pozdrawiam. Adam wpadnij kiedyś do mnie do Czeskiej Hat tam mam 1000m trawiastego idealnego pasa startowego i przede wszystkim przestrzeń
Henio Opublikowano Niedziela o 08:10 Opublikowano Niedziela o 08:10 Ada s nie narzekaj masz fajne lotnisko byłem widziałem 1
modelpiotrek Opublikowano Niedziela o 09:54 Autor Opublikowano Niedziela o 09:54 Mieszkam prawie na granicy polsko czeskiej i wierzcie mi oni co miejscowość mają lotnisko modelarskie lub mieszane z ultralajtami w odległości około 30km od Raciborza mam około 5 lotnisk modelarskich w Czechach U nas niestety jest hmm tragedia
ahaweto Opublikowano Niedziela o 12:22 Opublikowano Niedziela o 12:22 Heniu nie narzekam ale to co Piotr pokazuje i opisuje to niebo a ziemia. Ode mnie to wszystko jest daleko. 1
Rekomendowane odpowiedzi