juri28 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ja tam od gościa kupiłem parę rzeczy i nie narzekam i długo nie czekałem.Widać że facet ma sporo rzeczy używanych,skoro towar koleś wysyła to po co się czepiać?Dla mnie ważne jest to że zapłaciłem i dostałem towar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ja tam od gościa kupiłem parę rzeczy i nie narzekam i długo nie czekałem.Widać że facet ma sporo rzeczy używanych,skoro towar koleś wysyła to po co się czepiać?Dla mnie ważne jest to że zapłaciłem i dostałem towar. W sumie to fajnie, tym bardziej że piszecie z tego samego IP . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juri28 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 W sumie to nic dziwnego gdyż pisze z kafejki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Czyżby ten sklep nie miał internetu, a cała jego oferta internetowa powstaje w kafejce? Wybacz ale nie uwierzę w turbinę za 650zł , sam komputer sterujący kosztuje pewnie ponad 2000zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juri28 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Czyżby ten sklep nie miał internetu, a cała jego oferta internetowa powstaje w kafejce? Wybacz ale nie uwierzę w turbinę za 650zł , sam komputer sterujący kosztuje pewnie ponad 2000zł. Za nową sam bym nie uwierzył w cenę ale większość widać że nie jest nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ja nie wierzę i tyle.Mam prawo nie wierzyć w silnik gwiazdowy ASP 4T za 500zł itd.Tyle ode mnie w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Czyżby ten sklep nie miał internetu, a cała jego oferta internetowa powstaje w kafejce? Wybacz ale nie uwierzę w turbinę za 650zł , sam komputer sterujący kosztuje pewnie ponad 2000zł. Za nową sam bym nie uwierzył w cenę ale większość widać że nie jest nowa. Jakoś w ofercie nie zauważyłem , że używane. Ale nawet jak używane ale sprawne to i tak nie ta cena. Grubymi nićmi szyte. Czekam na pierwszego nabywcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Czekam na pierwszego nabywcę. Nie miało być : Czekam na pierwszego nabranego ? :devil: :devil: :devil: Za samo to że nie ma podane , że to towar używany , już powinno być w nieciekawych . Po za tym ciągnie naciągactwem , że aż dymi. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amoath Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 dzisiaj byłem pod gdańska 141/7 ... odziwo w mieszkaniu nikogo nie było (czy tam w ogóle ktos mieszka?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferq Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Czyżby ten sklep nie miał internetu, a cała jego oferta internetowa powstaje w kafejce? Wybacz ale nie uwierzę w turbinę za 650zł , sam komputer sterujący kosztuje pewnie ponad 2000zł. Za nową sam bym nie uwierzył w cenę ale większość widać że nie jest nowa. Gościu zabieraj się ze swoim ruskim bazarkiem z bronią chemiczną bo to już przestaje być zabawne. Ktoś kupi i pewnie źle się to skończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 To to nie było Prima Aprilis? :shock: Ja tam od gościa kupiłem parę rzeczy i nie narzekam i długo nie czekałem.Widać że facet ma sporo rzeczy używanych,skoro towar koleś wysyła to po co się czepiać?Dla mnie ważne jest to że zapłaciłem i dostałem towar. Wiesz... zamówiłem towar i wiesz co? NIC! A może mi powiesz że nie powinienem zamawiać przesyłki pobraniowej tylko przedpłata na konto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Z szacunku do forum ponownie zgłaszam temat do moderacji. Tu są zasady tego działu http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=49 Może nie są doskonałe (kilka lat nie były zmieniane), ale chyba wiadomo jaki był zamysł i że w przypadku jakichkolwiek wątpliwości co do reklamy forum traci na wiarygodności - po prostu nie reklamujemy takich sklepów :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Przeniosę temat do tych mało ciekawych ofert Temat wróci do ciekawych ofert tylko wtedy, kiedy użytkownicy forum zadecydują że sklep ten jest godny zaufania.Do tego momentu miejsce tego tematu jest w tym dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Czy to jest w ogóle sklep? Może ktoś w końcu na to odpowiedzieć? Co będzie jeśli ktoś faktycznie przeleje pieniądze na konto? Odzyska? PRZECIEŻ NIE MA TU Z NIKIM ŻADNEGO KONTAKTU!!! To już nawet nie jest nieciekawa oferta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Moze powinnismy zglosic to do odpowiednich wladz?W ramach obowiazku obywatelskiego.. Ktos sie moze nabrac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Czy to jest w ogóle sklep? Może ktoś w końcu na to odpowiedzieć? Co będzie jeśli ktoś faktycznie przeleje pieniądze na konto? Odzyska? PRZECIEŻ NIE MA TU Z NIKIM ŻADNEGO KONTAKTU!!! To już nawet nie jest nieciekawa oferta! Nie wiem czy to jest sklep i nie mogę na to odpowiedzieć, wiec wg. Ciebie gdzie mam umieścić temat żeby było dobrze?.A może usunąć? Wtedy nikt się nie dowie że ten "sklep/nie sklep" to lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablomaks2 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Panowie.. to na pierwszy rzut oka widać że to jest oszustwo. To spokojnie można zgłosić z podejrzeniem popełnienia przestępstwa do prokuratury - dokładnie rzecz biorąc próby wyłudzenia. Jak temu sprzedawcy wydaje się że jest anonimowy to się mocno myli.. prokuratura i policja dosyć szybko znajdują takie osoby. I to nie takich kozaków jak ten tutaj (vide sklep japanfoto..czy coś w ten deseń).. To tutaj jest grubymi nićmi szyte..że to jakiś nastolatek zrobił a nie dorosła osoba. Policja się ucieszy.. podbiją sobie gówniarzem statystyki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 To spokojnie można zgłosić z podejrzeniem popełnienia przestępstwa do prokuratury o tym mowilem kilka postow wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 To spokojnie można zgłosić z podejrzeniem popełnienia przestępstwa do prokuratury o tym mowilem kilka postow wyżej. Hmmmm, no to w czym problem ?.Zgłaszajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ja tam wole nie..Nie mam 18 lat,nie wezma mnie powaznie albo cos... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.