pablomaks2 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 A ja się zastanowię.. czasu mam jak na lekarstwo.. nawet o lataniu moge do maja zapomieć.. ale się zastawowię czy tak nie zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ja to widzę tak: jeżeli ktoś jest poszkodowany to niech sam zgłosi tą sprawę na własną rękę.Przypomina mi to hasła typu : "weźmy się i zróbcie ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablomaks2 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Cyt.. Czy mam napisać na forum w jaki sposób zostanie złapany dany "sprzedawca".. ? Mam wrażenie że on czyta ten wątek Ja już poczyniłem pewne działania..Jak się to skończy zobaczymy ... Może akurat to prawdziwy sklep :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Sprzedawca czyta ten wątek i to raczej nie podlega dyskusji szkoda że nie zabrał głosu jak dotąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablomaks2 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Hmm.. Oto dane jakie otrzymałem po złożeniu zamówienia: Kamil Księżniakiewicz Bydgoszcz O ile te dane są prawdziwe to, Pan kamil ma 22 lata..skończył Zasadniczą Szkołę Zawodową Ogrodniczą w Bydgoszczy. Jest jak twierdzi operatorem koparki i ma fajną rodzinę. To mnie zajęło 2 minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablomaks2 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Panowie.. Mamy kolejną poszlakę, zamieniającą się w pewność... Że ten człowiek do najuczciwszych nie należy... sprawdźcie jego profil na naszej klasie.. ktoś już go szuka.. i bardzo niedobrze mu życzy.. I to nie jeden.. przedtem działał na allegro jak widać.. Tutaj konto na allegro.. http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=11606136 Hmm tak jak piszę zebranie tych kilku informacji zajęło kilka minut mnie.. Ciekawe ile policji to zajmie.. albo :) urzędowi skarbowemu za prowadzenie działalności gospodarczej.. bez zezwolenia i nie odprowadzanie podatku.. Bo zakładam że od takiej działalności książki nie prowadzi.. Btw.. Facet jest jak na widelcu.. z 30 osób poszkodowanych na allegro.. Wystarczy napisać i poprosić o złożenie zeznań lub skargi.. widząc jak się na niego zdenerwowali.. nie będzie z tym problemu. No pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Czekam na pierwszego nabranego ? :devil: :devil: :devil: Za samo to że nie ma podane , że to towar używany , już powinno być w nieciekawych . Po za tym ciągnie naciągactwem , że aż dymi. :twisted: , A nie mówiłem... Ktoś powinien napisać wielkimi literami w pierwszym poście i zmienić nazwę tematu.. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablomaks2 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 No.. gdyby to były czterotakty.. po 20$.. no góra 30$ dolków to bym uwierzył.. Ale to tutaj... za grubymi nićmi szyte. W przyszłym tygodniu powiadomię odpowiednie organy ścigania.. A czy któryś z kolegów wie do kogo się zgłosić? O kogo pytać na policji, chciałbym sobie zaoszczędzić czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cygan Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Ja tam od gościa kupiłem parę rzeczy i nie narzekam i długo nie czekałem.Widać że facet ma sporo rzeczy używanych,skoro towar koleś wysyła to po co się czepiać?Dla mnie ważne jest to że zapłaciłem i dostałem towar. A jeśli można wiedzieć co kupiłeś i w jaki sposób otrzymałeś towar? Sprzedawca czyta ten wątek i to raczej nie podlega dyskusji szkoda że nie zabrał głosu jak dotąd Wydaje mi się że jednak zabrał głos...ale oczywiście to może mi się tylko wydawać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Kolega lotnik jednak zabrał głos w tym temacie kilka razy (pod innym nickiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniol310 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 No.. gdyby to były czterotakty.. po 20$.. no góra 30$ dolków to bym uwierzył.. Ale to tutaj... za grubymi nićmi szyte.W przyszłym tygodniu powiadomię odpowiednie organy ścigania.. A czy któryś z kolegów wie do kogo się zgłosić? O kogo pytać na policji, chciałbym sobie zaoszczędzić czasu. dział PRZESTĘPSTWA GOSPODARCZE, u mnie się mówi PG nie wiem czy policja się sprawą zajmie bo jak na razie nie ma poszkodowanych. Myślę że lepiej do urzędu skarbowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.