Granacik Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Potwierdzam co Grzesiek pisze o amorach. W Yeti wymieniłem cały przedni zawias (na jednym kawałek sprężyny brakowało a drugi wylany, wyszło dopiero u gumiarza przy zmianie opon) ale zostawiłem tylne amortyzatory bo wydawały się ok. Niby na badaniu też ok ale czuć, że teraz tył jest gumowy. Cóż, trzeba znów pare stówek sypnąć na nową Kayabe. Jednak nie ma miejsca na półśrodki. Tak przy okazji to pochwalę się genialnym urządzeniem warsztatowym jakie ostatnio nabyłem. Mianowicie hydrauliczna prasa do McPerson'ów. Re we la cja! Żywą gotówką 330pln. Przy kilku furach koszt marginalny a komfort pracy bezcenny. Że ja się tyle lat męczyłem ze zwykłymi ściągaczami... Myślałem żeby zrobić coś podobnego albo dorobić przystawkę do mojej prasy 20T ale zawsze wychodził materiał drożej niż gotowiec na alledrogo. I jak tu nie lubić Majfrendów.
mike217 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Mój brat samochodziarz zaawansowany to mówi że Imperiale są dobre do upalania bo są tanie i kasy nie szkoda. Do jazdy z rodziną to się nie nadaje. A Chłop ma tych aut z 5 i się zna .. imperiale się dopiero opłacają przy dużych rozmiarach i niskich profilach bo wygrywają cena .
Rekomendowane odpowiedzi