BartekCz Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Moje lądowanie SU-26. PS:Komentarze mile widziane:)
Marcin K. Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 A mi sie bardzo podoba. Nie wiem dlaczego ale zawsze ogladam pierw końcówkę filmu. Uwielbiam lądowania:)
Marcin81 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Gratuluje! Bardzo ładne lądowanie!!! Strach pomyśleć jak będziesz latać w moim wieku
pppd Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 A mi sie bardzo podoba. Nie wiem dlaczego ale zawsze ogladam pierw końcówkę filmu. Uwielbiam lądowania:) Ja co prawda nie oglądam najpierw końcówki ( ale gazety od tyłu przeglądam ) ale zdecydowanie nie lubię filmów z modelami w których nie ma lądowania. Mnie się podoba, szczególnie patrząc na wiek pilota.
ahaweto Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Witam. Lądowanie bardzo dobre. Model kupiony czy wykonany wg. planów? Pozdrawiam Adam.
cobra Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Bartek, tak trzymaj! Model kupiony czy wykonany wg. planów? Wygląda na model z Cyber-Fly, wykonany w technologii ESA.
BartekCz Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Tak to ten model http://cyber-fly.pl/produkt-727.html
pmaverick Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Hej młody! bardzo ładne lądowanie, trenuj chłopaku. Ja w twoim wieku robilem samolociki z papieru ewentualnie komarki na gumke Za pare lat bedziesz smigac aż miło o ile juz nie smigasz. Pozdrawiam
Callab Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Nie wiem dlaczego ale zawsze ogladam pierw końcówkę filmu. Uwielbiam lądowania:) Ja na filmach z modelami oglądam praktycznie tylko starty i lądowania. To co pomiędzy jest po prostu nudne. Chyba, że jest odpowiednio zmontowane - na ogół nie jest ;-) Fajne lądowanie :-)
darek.3333 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ładne lądowanie z wytrzymaniem i model prawie siadł w miejscu. Także dołączam się do gratulacji i życzę sukcesów w przyszłości. :wink:
Gość Anonymous Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=TQBFBWmRdNs moje lądowanie po 2 miesiącach latania. Zaczynałem właśnie od tego czarnego shocka
karlem Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ...czyli lotnisko masz przenośne i żadne inne Ci nie jest potrzebne :wink:
Gość Anonymous Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 nie no teraz to już do ręki ląduje a więc nie potrzebuje już foli. Teraz trzeba się nauczyć do zębów xD
karlem Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 ...ale, jak źle ocenisz szybkość, możesz się załapać na wizytę u dentysty :wink:
Tomisław Piotr Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Ale bez zębów trudniej. 8)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.