BartekCz Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Moje lądowanie SU-26. PS:Komentarze mile widziane:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Co w tym fajnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Jak to co? Fajne lądowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 A mi sie bardzo podoba. Nie wiem dlaczego ale zawsze ogladam pierw końcówkę filmu. Uwielbiam lądowania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin81 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Gratuluje! Bardzo ładne lądowanie!!! Strach pomyśleć jak będziesz latać w moim wieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 A mi sie bardzo podoba. Nie wiem dlaczego ale zawsze ogladam pierw końcówkę filmu. Uwielbiam lądowania:) Ja co prawda nie oglądam najpierw końcówki ( ale gazety od tyłu przeglądam ) ale zdecydowanie nie lubię filmów z modelami w których nie ma lądowania. Mnie się podoba, szczególnie patrząc na wiek pilota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Witam. Lądowanie bardzo dobre. Model kupiony czy wykonany wg. planów? Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Bartek, tak trzymaj! Model kupiony czy wykonany wg. planów? Wygląda na model z Cyber-Fly, wykonany w technologii ESA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekCz Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Tak to ten model http://cyber-fly.pl/produkt-727.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmaverick Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Hej młody! bardzo ładne lądowanie, trenuj chłopaku. Ja w twoim wieku robilem samolociki z papieru ewentualnie komarki na gumke Za pare lat bedziesz smigac aż miło o ile juz nie smigasz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Nie wiem dlaczego ale zawsze ogladam pierw końcówkę filmu. Uwielbiam lądowania:) Ja na filmach z modelami oglądam praktycznie tylko starty i lądowania. To co pomiędzy jest po prostu nudne. Chyba, że jest odpowiednio zmontowane - na ogół nie jest ;-) Fajne lądowanie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ładne lądowanie z wytrzymaniem i model prawie siadł w miejscu. Także dołączam się do gratulacji i życzę sukcesów w przyszłości. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=TQBFBWmRdNs moje lądowanie po 2 miesiącach latania. Zaczynałem właśnie od tego czarnego shocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Jak na lotniskowcu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 no ba :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ...czyli lotnisko masz przenośne i żadne inne Ci nie jest potrzebne :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 nie no teraz to już do ręki ląduje a więc nie potrzebuje już foli. Teraz trzeba się nauczyć do zębów xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 ...ale, jak źle ocenisz szybkość, możesz się załapać na wizytę u dentysty :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 e tam raz się żyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Ale bez zębów trudniej. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.