KRUUP Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witam. Tak sobie wymyśliłem ze zaprezentuje moje drugie (hobby) :rotfl: Zauważyłem że starsi ludzie jak zobaczą coś takiego na ciele to nasuwa im sie jedna myśl KRYMINALISTA Co wy myślicie o tatuażu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Na zgliszczach zdobytego onegdaj Berlina mocz oddawało dwóch żołnierzy. Spogladali sobie przez ramię, który ma "większego". I w pewnym momencie "ruski" mówi do "amerykańca" .. a co ty tam masz wytatuowane ?. ORIA ?. Co to jest. .. a kiedyś miałem napisane VICTORIA, ale wlazłem na minę i połowę mi urwało i ORIA została. .. ale widzę ( mówi amerykanin ) ,że u ciebie też piękną cyrylicą ORIA jest wypisane. Też miałeś VICTORIA ? .. nie , u mnie było ( mówi Rosjanin ) MARIAKI BALTICKOWO MORIA SIERDEĆNA PAZDRAWLIAJUT WSJECH MARIAKOW CIORNOWO MORIA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witam. :rotfl: :rotfl: :rotfl: No nareszcie Tomek --Motylasty wrócił. Czyżby modelarnia została oddana do użytku? A ja nie lubię tatuaży. Nie podobają mi się. Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 KRUUP a tak Ci dobrze z twarzy patrzyło :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Czyli jak na razie sie potwierdza Chciałem zauważyć ze, szewc bez butów chodzi Nie mam upiększonego czy tez oszpeconego ciała tatuażem. Jest to poniekąd moje drugie hobby jak juz napisałem wcześniej (dodatkowe, zarobkowe zajecie) Mi tatuaż podoba sie ale u kogoś i fajnie zrobiony, sam nigdy sie na niego pewnie nie zdecyduje. A tatuowanie pozwala mi sie w jakiś tam sposób spełniać (artystycznie) dzięki temu nie zapominam jak sie rysuje, no i jeszcze $ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Nie lubię tatuaży. Ale warsztat mi się podoba. I klimaty rysunków też. Szkoda tylko, że to na czyjejś du... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Kiedyś myślałem o tym, jak byłem młody i naiwny. :wink: Potem doszedłem do wniosku, że tak naprawdę mi nie zależy by takowe arcydzieła posiadać. Ale Ładne dzieła u kogoś zawsze warto obejrzeć, tak jak podziwiamy niektóre modele, wiedząc że sami prawdopodobnie nigdy takiego cuda nie zbudujemy. :wink: Oprócz modelarstwa nałogowo czytam ksiażki, interesuję się lotnictwem, Jestem zadeklarowanym gljaciarzem, choć aktualnie brak mi środków wolnych na odnowienie uprawnień i zakup sprzętu. Poprzednie robiłem jeszcze na studiach, a student jak wiadomo jest biedny i ma suchoty, i na sprzet nie starczyło :wink: Prawo się zmieniło i licencja się skończyła, a teraz kurs jest kilka razy droższy i dłuższy. Ale zbieram, zbieram. Rekreacyjnie strzelam sobie z wiatrówek do puszek i kapsli. Mam 2 karabinki i dwa pistolety. Tak się jakoś uzbierało :wink: Innym moim hobby jest zbieranie informacji wszelakich. Jak coś usłyszę, to muszę zgłębić temat, może nie do podszewki, ale wiedzieć co i jak. Np. zobaczylem w lodówce sklepowej "frutti di mare" z kawałkami przedstawicieli głowownogów. Potem siedziałem w domu 2 dni i szukałem wszystkiego o kalmarach, potem o wielorybach ( bo kaszaloty jedzą kalamary i są wielorybami), potem Bałtyk ( bo czasem kaszaloty do nas zaglądają) i jego przeszłość no bo skoro Bałtyk, to skąd się wziął? ). I tak mnie czasem dopada, że lecę po linkach i odnośnikach z wizytami w bibliotece włącznie. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Nie lubię tatuaży.Ale warsztat mi się podoba. I klimaty rysunków też. Szkoda tylko, że to na czyjejś du... Tomek uśmiałem się do bólu ale to super stwierdzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Nie lubię tatuaży.Ale warsztat mi się podoba. I klimaty rysunków też. Szkoda tylko, że to na czyjejś du... Ja tam się nie znam, ale "Szkoda tylko, że to na czyjejś du..." nie byłoby takie szkoda o ile "d..." płci odmiennej :twisted: . Mam znajomego który jest "bezobotnym od zawsze" ale dorabia sobie jako masażysta - jakieś kursy robił czy cóś - i najśmieszniejsze jest że wszystkie jego klientki które znam są < 35 roku życia. Ostatnią moją uwage na ten temat skwitował tajemniczym uśmiechem i textem: "trza sobie jakoś radzić" )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Płeć piekna to conajmniej 50% mojego dorobku... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msegen Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Tatuaże mi się podobają , ale nie takie wielki w stylu "skazany na śmierć " , tylko takiej wielkości 10cm x 10cm . oglądam miami ink studio tatuażu , może kiedyś sobie zrobię jakiś mały. KRUUP, drogie są tatuaże wielkość 10x10 100% czarna farba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 KRUUP, drogie są tatuaże wielkość 10x10 100% czarna farba ? Cieżko powiedziec. Zależy od salonu i od wzoru. Wnioskuje ze mówisz o jakims tribalu. (wzorek też jest istotny, chodzi o pracochłonność) powiedzmy ze 200 300zł, ale u mnie mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Małe wzorki są fajne - u koleżanek - małe, żeby je długo szukać w niedostepnych miejscach. Jakbym miał sobie coś fundować to idealny byłby wzór bez drobnych oszczędności. Łopatka + kawałek ramienia. A może tatuaż z modelem wbitym w glebę?? z sentencją - człowiek uczy sie całe życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 chciałem sobie zrobić tatuaż ale KRUUP nie chce mi w tym miejscu zrobić :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 chciałem sobie zrobić tatuaż ale KRUUP nie chce mi w tym miejscu zrobić :] Dziwisz sie ? - Ja tez nie chcialbym miec tatuazu zrobionego w Zyrardowie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Dziwisz sie ? - Ja tez nie chcialbym miec tatuazu zrobionego w Zyrardowie No mammuth, lepiej sie nie pokazuje teraz w naszym pieknym mieście bo cie dorwiemy z motyl, i chciał nie chciał bedziesz ozdobiny :twisted: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Dziwisz sie ? - Ja tez nie chcialbym miec tatuazu zrobionego w Zyrardowie No mammuth, lepiej sie nie pokazuje teraz w naszym pieknym mieście bo cie dorwiemy z motyl, i chciał nie chciał bedziesz ozdobiny :twisted: :wink: To ustalmy - NIE CHCE miec wypasionego - kolorowego tatuazu ze smokiem - na plecach ... Wszystko inne baaardzo chce miec - gdziekolwiek XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Dziwisz sie ? - Ja tez nie chcialbym miec tatuazu zrobionego w Zyrardowie No mammuth, lepiej sie nie pokazuje teraz w naszym pieknym mieście bo cie dorwiemy z motyl, i chciał nie chciał bedziesz ozdobiny :twisted: :wink: To ustalmy - NIE CHCE miec wypasionego - kolorowego tatuazu ze smokiem - na plecach ... Wszystko inne baaardzo chce miec - gdziekolwiek XD Na ten przykład malutki wizerunek mamucika na trąbie :?: :wink: :devil: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Na ten przykład malutki wizerunek mamucika na trąbie Takiemu zadaniu to już nie podołam. Afe.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Może koleżanka "po fachu" dałaby radę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.