Skocz do zawartości

duplex TU kontra MX-12

Grzesiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ja też trochę pomarudzę:)

Mogą być jak piszesz. Jak kadłub nie jest przewodzący, np z włokien węglowych to mogą być wewnątrz. Warto jeszcze zwrócić uwagę, aby równolegle do anteny, szczególnie blisko niej, nie biegł zaden przewód: do serw, metalowy popychacz, czy bowden z drutem stalowym w środku.

Sciągnij sobie np. instrukcję do Sanwy RDS, tam są fajne ilustracje rozmieszczenia anten.

PP

Opublikowano
Warto jeszcze zwrócić uwagę, aby równolegle do anteny, szczególnie blisko niej, nie biegł zaden przewód: do serw, metalowy popychacz, czy bowden z drutem stalowym w środku.

Napewno jest w tym coś, ale w modelu kombata spalinowego mam umieszczony odbiornik wewnątrz, wąsiki anten są również w środku, obok odbiornika są dwa bowdeny(stalowe popychacze) steru wysokości, kadłub z laminatu, odbiornik jeti duplex4ch... Model śmiga ąż miło, pełna kontrola i zasieg... To tyle z mojego punktu widzenia. Są jeszcze inne modele ale tam jest kadłub z elaporu wiec jakby go wogóle nie było - dla odbiornika :mrgreen:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.