RomanJ4 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia Tego nie wiem, ale to zdjęcie znalazłem tu https://es.wallapop.com/item/plano-en-papel-de-avion-magic-20-1180605177 (4/5)
Grifon Opublikowano 12 Stycznia Autor Opublikowano 12 Stycznia Dziękuje Roman, to chyba Hanno Prettner, przeszukam co zamieścił w internetach. Ten model mi się spodobał, fajny.
jarek996 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia To nie jest MAGIC 20. Popatrz np. na statecznik pionowy. Sa zupelnie inne (zreszrta nie tylko stateczniki). No chyba, ze Romanowi chodzi o ten po prawej ("niepelny" na zdjeciu).
witold_pi Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia po prawej jest magic 20, po lewej jakiś cap 10 podobny
Grifon Opublikowano Środa o 19:07 Autor Opublikowano Środa o 19:07 Hanno Prettner to modelarz to chyba on go zbudował, mówię o tym białym modelu, jak będę miał więcej czasu to pogrzebie na jego profilu na FB
jędrek Opublikowano Czwartek o 07:32 Opublikowano Czwartek o 07:32 Na zdjęciu to nie jest Hanno Prettner 2
RomanJ4 Opublikowano Czwartek o 10:05 Opublikowano Czwartek o 10:05 2 godziny temu, jędrek napisał: Na zdjęciu to nie jest Hanno Prettner Na to wygląda...
Rekomendowane odpowiedzi