Krystiano12 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Witam serdecznie. Mam zbindowany odbiornik radiolink r16f z aparaturą tx16s 4in1. Problem polega na rozłączaniu się /gubieniu zasięgu na ok.4s podczas szybkich ruchów drążkami aparatury, przy normalnych wolnych ruchach gimblami nic się nie dzieje. Czy ma ktoś z was pomysł dlatego tak się dzieje? Niestety pech chciał że doszedłem do tego po katastrofie. (model ponownie musi przejść renowacje)
Krystiano12 Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu Pewnie ich nie potrzebuje używam tylko 6 na razie, ale tylko taki mam .
pjk11 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu No to ogranicz w nadajniku nadawanie tylko 4 kanalow i sprawdz.
piotr jet Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Witam A tak z ciekawości dlaczego? Związek używania 16 kanałów zakłócenia a użycie 4 kanałów i potencjalny brak zakłóceń. Nie rozumiem związku. pozdrawiam Piotrek
Krystiano12 Opublikowano 6 minut temu Autor Opublikowano 6 minut temu Panowie zaczyna mi się wydawać że może to być problem z poborem prądu? Czy istnieje jakiś sposób aby zasilić odbiornik lub serva w inny sposób? Chodzi mi o oddzielne zasilanie tych 2 rzeczy.
Rekomendowane odpowiedzi