jacekplacek Opublikowano Piątek o 20:14 Opublikowano Piątek o 20:14 Czym kleicie balse z rurami i pretam weglowymi ?
Chrapek Opublikowano Piątek o 20:39 Opublikowano Piątek o 20:39 Wszystkie modele kleje żywica + aerosil dla mnie nie ma lepszego kleju do modeli 1
robert.pilot Opublikowano Piątek o 21:04 Opublikowano Piątek o 21:04 Żywica, praktycznie każda. Oczywiście przed klejeniem element węglowy zawsze jest zmatowany, dodatkowo stosuję Primer 77 firmy CX80. 1
RMa Opublikowano Piątek o 21:11 Opublikowano Piątek o 21:11 Żywica ale CA też się sprawdza w mniejszych modelach
witold_pi Opublikowano wczoraj o 20:32 Opublikowano wczoraj o 20:32 23 godziny temu, robert.pilot napisał: Żywica, praktycznie każda. Oczywiście przed klejeniem element węglowy zawsze jest zmatowany, dodatkowo stosuję Primer 77 firmy CX80. a jak to się aplikuje przed żywicą?
jacekplacek Opublikowano wczoraj o 20:41 Autor Opublikowano wczoraj o 20:41 8 minut temu, witold_pi napisał: a jak to się aplikuje przed żywicą? tez mam to pytanie
robert.pilot Opublikowano wczoraj o 22:05 Opublikowano wczoraj o 22:05 Godzinę temu, witold_pi napisał: a jak to się aplikuje przed żywicą? Prosta aplikacja. Na czystą, odtłuszczoną powierzchnię, preparat w sprayu, psikasz i i po chwili wysycha i to wszystko. Dostałem to kiedyś od przedstawiciela CX na próbę i teraz do każdego klejenia używam.
witold_pi Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu ok dzieki, bo nawet na stronie producenta brak informacji pt. lakier do wyschnięcia czy na mokro (nap. pow.) 1
robert.pilot Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 42 minuty temu, witold_pi napisał: ok dzieki, bo nawet na stronie producenta brak informacji pt. lakier do wyschnięcia czy na mokro (nap. pow.) https://share.google/aimode/c60y9hJZN7DFvebyT
witold_pi Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Ai z dupy go wzięła i tyle, to też sprawdziłem zanim zapytałem
robert.pilot Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 9 minut temu, witold_pi napisał: Ai z dupy go wzięła i tyle, to też sprawdziłem zanim zapytałem No nie wiem czy z dupy, jak to samo jest na opakowaniu, będę w modelarni to zrobię foto...
witold_pi Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu tam masz odsyłacze do źródeł, w których ani słowa na ten temat
robert.pilot Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 39 minut temu, witold_pi napisał: tam masz odsyłacze do źródeł, w których ani słowa na ten temat No OK, ale czy to moja wina, że producent nie zadbał o podstawowe informacje w sieci??? Napisałem jak używać, bo tak jest na opakowaniu, nie grzebałem po necie czy jest czy nie ma...
Rekomendowane odpowiedzi