Atomizer Opublikowano 12 godzin temu Autor Opublikowano 12 godzin temu 24 minuty temu, a74BACK napisał: Wietrzysz i wietrzysz to pomieszczenie, a jakim cudem ten produkt spalania dostał sie do tego pomieszczenia? Co zrobiłeś źle? Gdyby była okrągła jak twierdzą niektórzy heretycy, to po pierwsze woda z oceanów by sie wylała, a po drugie nasz kolega modelarz z Australii wrzucałby swoje filmy do góry nogami, a póki co wyglądają tak samo jak w Polsce 👍 Źle zrobiłem tylko to, że kupiłem ten produkt i sypałem na żar tak jak piszą w instrukcji.
witold_pi Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu TO SIĘ NAZYWA OBJAWY WYTWÓRCZE i wymaga leczenia
Atomizer Opublikowano 11 godzin temu Autor Opublikowano 11 godzin temu 18 minut temu, witold_pi napisał: TO SIĘ NAZYWA OBJAWY WYTWÓRCZE i wymaga leczenia Napisałem tobie prywatną wiadomość co masz zrobić jeśli masz jakieś problemy psychiczne a nie zaśmiecasz poważny temat . 20 minut temu, witold_pi napisał: TO SIĘ NAZYWA OBJAWY WYTWÓRCZE i wymaga leczenia Żebyś facet napisał jeszcze coś mądrego, doradził w jakiś sposób, coś podpowiedział . Ale nie ! Wszedłeś tylko po to żeby wyrzygać się publicznie na całe forum. To co tu zamieszczasz : I rzeczywiście jak mam czytać takie komentarze to niech moderator zamknie temat i najlepiej całe forum bo co niektórzy tu to są niepoważni przez co psują atmosferę i reputacje tego miejsca, że nie chce się zamieszczać nowych postów na temat budowy modeli czy już czegokolwiek.
Shock Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 10 minut temu, Atomizer napisał: Napisałem tobie prywatną wiadomość Przyjemna chyba ona nie była .... Michał, dla Twojego dobra zamkniemy ten temat (zresztą sam prosiłeś) żeby zakończyć, tą zbaczającą z głównego nurtu dyskusję... Ogólnie dla zainteresowanych info ciekawe. Jak ogarniesz się z zanieczyszczeniem pomieszczeń i będziesz chciał podzielić się informacjami jak zakończyła się ta "walka" to temat możemy otworzyć znowu.
Rekomendowane odpowiedzi