Atomizer Opublikowano Poniedziałek o 09:37 Autor Opublikowano Poniedziałek o 09:37 24 minuty temu, a74BACK napisał: Wietrzysz i wietrzysz to pomieszczenie, a jakim cudem ten produkt spalania dostał sie do tego pomieszczenia? Co zrobiłeś źle? Gdyby była okrągła jak twierdzą niektórzy heretycy, to po pierwsze woda z oceanów by sie wylała, a po drugie nasz kolega modelarz z Australii wrzucałby swoje filmy do góry nogami, a póki co wyglądają tak samo jak w Polsce 👍 Źle zrobiłem tylko to, że kupiłem ten produkt i sypałem na żar tak jak piszą w instrukcji.
witold_pi Opublikowano Poniedziałek o 09:55 Opublikowano Poniedziałek o 09:55 TO SIĘ NAZYWA OBJAWY WYTWÓRCZE i wymaga leczenia
Atomizer Opublikowano Poniedziałek o 10:14 Autor Opublikowano Poniedziałek o 10:14 18 minut temu, witold_pi napisał: TO SIĘ NAZYWA OBJAWY WYTWÓRCZE i wymaga leczenia Napisałem tobie prywatną wiadomość co masz zrobić jeśli masz jakieś problemy psychiczne a nie zaśmiecasz poważny temat . 20 minut temu, witold_pi napisał: TO SIĘ NAZYWA OBJAWY WYTWÓRCZE i wymaga leczenia Żebyś facet napisał jeszcze coś mądrego, doradził w jakiś sposób, coś podpowiedział . Ale nie ! Wszedłeś tylko po to żeby wyrzygać się publicznie na całe forum. To co tu zamieszczasz : I rzeczywiście jak mam czytać takie komentarze to niech moderator zamknie temat i najlepiej całe forum bo co niektórzy tu to są niepoważni przez co psują atmosferę i reputacje tego miejsca, że nie chce się zamieszczać nowych postów na temat budowy modeli czy już czegokolwiek.
Shock Opublikowano Poniedziałek o 10:24 Opublikowano Poniedziałek o 10:24 10 minut temu, Atomizer napisał: Napisałem tobie prywatną wiadomość Przyjemna chyba ona nie była .... Michał, dla Twojego dobra zamkniemy ten temat (zresztą sam prosiłeś) żeby zakończyć, tą zbaczającą z głównego nurtu dyskusję... Ogólnie dla zainteresowanych info ciekawe. Jak ogarniesz się z zanieczyszczeniem pomieszczeń i będziesz chciał podzielić się informacjami jak zakończyła się ta "walka" to temat możemy otworzyć znowu.
Rekomendowane odpowiedzi