maxiiii Opublikowano 26 Lipca Opublikowano 26 Lipca Trochę się nudziłem i wymyśliłem coś. Dron zanętowy 15 litrów. Pierwszy tego typu dron zrobili Francuzi 0.6 litra. Drugi to mój z 3.5 litra. Teraz przyszedł czas na na coś większego i tak powstał AMCIU2. Jak na razie to rekord. W planie 40 litrów. 2
Ares Opublikowano 27 Lipca Opublikowano 27 Lipca 16 godzin temu, mike217 napisał: Wędkarstwo zmierza do nikąd … Jak wiele dziedzin i hobby Michale.....takie czasy.
a74BACK Opublikowano 27 Lipca Opublikowano 27 Lipca Ja widzę kolejne zastosowanie quadrocoptera. Wynoszenie spławików, a potem podrywanie 😀
mike217 Opublikowano 27 Lipca Opublikowano 27 Lipca Akurat coś o tym wiem bo jestem z branży wędkarskiej .. jestem producentem więc pierwszym ogniwem .. widzę jak to się zmienia w jakim kierunku idzie .. ps żeby nie było nie jestem importerem z Chin , produkuje swoje wyroby od zera w Polsce .
maxiiii Opublikowano 27 Lipca Autor Opublikowano 27 Lipca 2 godziny temu, a74BACK napisał: Ja widzę kolejne zastosowanie quadrocoptera. Wynoszenie spławików, a potem podrywanie Ja tam widzę bezpieczne wywożenie i zrzut kabli od agregatu. Agregat mam. Taka tam wizja przyszłości. 1
Rekomendowane odpowiedzi