RobRoy Opublikowano wczoraj o 19:11 Opublikowano wczoraj o 19:11 5 godzin temu, Jerzy Markiton napisał: DSM 44 - na Ali, w zupełności wystarczą do SuperGee. - Jurek Jurek , ale te serwa Patryka , to jakieś dziwolągi - bez dźwigni, tylko pchająco - ciągnące ... albo mi się wydaje . Pewnie można włożyć normalne
Patryk Sokol Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 12 godzin temu, RobRoy napisał: Jurek , ale te serwa Patryka , to jakieś dziwolągi - bez dźwigni, tylko pchająco - ciągnące ... albo mi się wydaje . Pewnie można włożyć normalne Nie są. Dymondy D60 to był peak performance serw analogowych. To na co patrzysz to po prostu RDS w skrzydle Generalnie fajne, ale kupa roboty i odradzam. Lepiej zrobić klasyczny napęd
RobRoy Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Godzinę temu, Patryk Sokol napisał: To na co patrzysz to po prostu RDS w skrzydle Pierwsze widzę... A ja już myślałem że to jakaś kosmiczna technologia , a to po prostu ..... krzywy drut 😉 Dzięki za info .
Rekomendowane odpowiedzi