modelpiotrek Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Witam zachęcam do obejrzenia takie wiosenne latanie na zboczu Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 ty to się prosisz kolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Wiesz gdzie jutro mnie szukać może wpadniesz hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Wiesz gdzie jutro mnie szukać może wpadniesz hehehehe przez ciebie to wpadnę do kardiologa, bo ciśnienie mi skacze poza skale :/ szyderca jeden się znalazł, jeszcze brakuje żeby Jorguś dołożył swoje 2zł i w ogóle wybuchnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 masz pewne że go podpuszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 jak ja wam zazdroszczę ze nigdzie w promieniu 100km (czy więcej) nie mam porządnego, baa żadnego nie mam. zbocza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Coś się znajdzie na pewno ekspert w poszukiwaniach to Malin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 jak ja wam zazdroszczę ze nigdzie w promieniu 100km (czy więcej) nie mam porządnego, baa żadnego nie mam. zbocza Ja mam około 80 km na "Szperówkę" , z Chełma chyba nie będzie dalej Oj, sie nie chce polatać na zboczu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Witamzachęcam do obejrzenia takie wiosenne latanie na zboczu Piotrek Tylko ta muzyka jakaś taka przygnębiająca ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 buwi777 masz rację lekko przesadziłem a miało byc tak fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 A jednak nie wytrzymałem i z nowym podkładem muzycznym jeszcze raz zachęcam do obejrzenia mniej dołującego filmu najlepiej odrazu w HQ pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Wydaje mi się, że do lotu tego szpaka (starling) poprzednia muzyka była o niebo (to tak po lotniczemu) lepsza. Podkreślała potęgę i spokój latania (kto lata szybowcami, wie co to potęga i spokój). Teraz jest chaos. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Spróbuj dac 4 ujęcie zaraz po wyrzucie z ręki. W tej chwili wyrzucasz model a on leci w przeciwnym kierunku, nawet "przenik" tego nie jest w stanie uratowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Sczerze to Piotrze nie pomyślałem o tym nawet masz bystre oko !!! bubu2 też wolę bardziej poważną muzykę do latania szybowcami ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Jak dla mnie lepsze od "Tytanic'a" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Niezły moment był jak kolegi Millenium zostało zaatakowane przez wkurzonego myszołowa pewnie chciał powiedzieć to moje niebo i żaden... mi tu nie bedzie latał hehehe zreszta gdzies w połowie filmu to widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.