modelpiotrek Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Witam zachęcam do obejrzenia takie wiosenne latanie na zboczu Piotrek
modelpiotrek Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Wiesz gdzie jutro mnie szukać może wpadniesz hehehehe
motyl Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Wiesz gdzie jutro mnie szukać może wpadniesz hehehehe przez ciebie to wpadnę do kardiologa, bo ciśnienie mi skacze poza skale :/ szyderca jeden się znalazł, jeszcze brakuje żeby Jorguś dołożył swoje 2zł i w ogóle wybuchnę
MacFlyer Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 jak ja wam zazdroszczę ze nigdzie w promieniu 100km (czy więcej) nie mam porządnego, baa żadnego nie mam. zbocza
modelpiotrek Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Coś się znajdzie na pewno ekspert w poszukiwaniach to Malin
Tomek_W Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 jak ja wam zazdroszczę ze nigdzie w promieniu 100km (czy więcej) nie mam porządnego, baa żadnego nie mam. zbocza Ja mam około 80 km na "Szperówkę" , z Chełma chyba nie będzie dalej Oj, sie nie chce polatać na zboczu ...
buwi777 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Witamzachęcam do obejrzenia takie wiosenne latanie na zboczu Piotrek Tylko ta muzyka jakaś taka przygnębiająca .....
modelpiotrek Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 buwi777 masz rację lekko przesadziłem a miało byc tak fajnie
modelpiotrek Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 A jednak nie wytrzymałem i z nowym podkładem muzycznym jeszcze raz zachęcam do obejrzenia mniej dołującego filmu najlepiej odrazu w HQ pozdrawiam Piotrek
bubu2 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Wydaje mi się, że do lotu tego szpaka (starling) poprzednia muzyka była o niebo (to tak po lotniczemu) lepsza. Podkreślała potęgę i spokój latania (kto lata szybowcami, wie co to potęga i spokój). Teraz jest chaos. pozdr.
Tomisław Piotr Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Spróbuj dac 4 ujęcie zaraz po wyrzucie z ręki. W tej chwili wyrzucasz model a on leci w przeciwnym kierunku, nawet "przenik" tego nie jest w stanie uratowac.
modelpiotrek Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Sczerze to Piotrze nie pomyślałem o tym nawet masz bystre oko !!! bubu2 też wolę bardziej poważną muzykę do latania szybowcami ale...
modelpiotrek Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Niezły moment był jak kolegi Millenium zostało zaatakowane przez wkurzonego myszołowa pewnie chciał powiedzieć to moje niebo i żaden... mi tu nie bedzie latał hehehe zreszta gdzies w połowie filmu to widać
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.