utopia Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 same zboczeńce cholera jasna...... dla odmiany pojadę na ryby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 ...ja swoje dozgonne szczęście próbowałem zachęcić do wypadów na lotnisko (grill, świeże powietrze, etc.), ale stwierdziła, że to ponad jej siły - wyobraźnia jej podpowiadała, że zaraz wglebię, czyli to nie na jej nerwy. Brazylijski serial lepszy :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitam Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Znika pojęcie mężczyzny-kanapowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Parafrazując dawny napis na paczkach papierosów (tfu, bue):"Minister zdrowia i opieki społecznej ostrzega: kobieta albo modelarstwo. Wybór należy do Ciebie!" Napisałeś jak byś dokonał jednoznacznego wyboru....a kogo musisz straszyć powrotem do szybownictwa? :wink: Ja mam podwójnie przechlapane bo jak nie modele to szybowce. Ale mojego syna żona to nawet z modelem potrafi na lotnisko zawieść jak ja nie mogę. Ale wytrzymuje tylko dwa akumlatory z czterech posiadanych ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 ...ma kobita zdrowie :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Napisałeś jak byś dokonał jednoznacznego wyboru....a kogo musisz straszyć powrotem do szybownictwa? :wink: Ja doradzam nauczony własnym doświadczeniem! ;-) . Najgorsze, że zaczyna się przyzwyczajać się do straszenia, jak końska :ass: do bata . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 No ja nie rozumiem waszych problemów ,moja byłaby normalnie obrażona ,gdybym jej nie zabrał na lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 No ja nie rozumiem waszych problemów ... Zmien zone - zrozumiesz ...moja byłaby normalnie obrażona ,gdybym jej nie zabrał na lotnisko Za podnoszenie kolegom cisnienia - nalezy Ci zakaz latania na miesiac dac :lol2: .... Szczesciarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 "nalezy Ci zakaz latania na miesiac dac " Chciałbyś mnie do wariatkowa wysłać po czymś takim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Moja prywatna małżonka, oraz kilka koleżanek, powiedziały że przyjadą na lotnisko jak tylko raz wróce z latania z modelem który nie będzie wymagał klejenia. Dziwne to trochę, zawsze myślałem że z modelem jest jak z facetem - im więcej ma blizn, tym bardziej "bojowo" wygląda :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Bo kobiety panowie należy trzymać krótko - tydzień, maksymalnie 10 dni. edit. A tak na serio sposób jest prosty jak budowa cepa. Wsytarczy że znajdziesz se człeku tako zwaną kochankę. Kochance mówisz że musisz być w domu, żona myśli że siedzisz u kochanki, a ty w tym czasie sruuu na lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanov Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 "Każda inteligentna żona sama odchodzi po 10 latach" moja odeszla po 20 bo dopiero teraz średnie zrobila wykształcenie:) wiec dojżała ) może to zgryżliwe co pisze ale niestety prawdziwe. A teraz mam tzw. "Swiety spokój" ale i tak zawsze sam sobie gotowałem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 ...szczęściarz :? PS. 31 lipca 1976r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Moją mam już 14 lat i tak sobie myślę czy oby o te 4 lata nie za długo , chyba jej fakturę VAT wystawie. :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanov Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Moją mam już 14 lat i tak sobie myślę czy oby o te 4 lata nie za długo , chyba jej fakturę VAT wystawie. :rotfl: musisz być ostrozny bo potem bedziesz jej placil za faktury co miesiac ) Podsumowanie nasuwa sie samo : Z Babami żyć trudno ale bez nich czasami jeszcze gorzej Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Moją mam już 14 lat i tak sobie myślę czy oby o te 4 lata nie za długo , chyba jej fakturę VAT wystawie. :rotfl: Qrde Tomek to jak byś od razu pomyślał to zostałoby Ci dzisiaj ewentualnie ..... jeszcze tylko 11 lat do odsiadki. A żeś generalnie człek dobry, to pewnie już byś wyszedł za dobre sprawowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Moja współlokatorka z którą żyję na podstawie różnych uragulowań prawnych i konkordatowych (zwana dalej "Żoną") płaci mi różnymi drobnymi usługami od 3 lat - Tomek - generalnie ta reguła 10 lat sie sprawdza. Przez pierwsze 10 lat oboje jesteśmy młodzi i piękni, a potem tylko samce spełniają te warunki - Samice należące do stada musza jakoś sie w nim utrzymać Edit: W moim przypadku reguła 5 lat jest bardziej na miejscu )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Mi wychodzi , że taniej by było nająć sprzątaczkę kucharkę tudzież inne pomoce. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 O cuz tez moze Ci chodzic piszac "tudzież" ??? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.