El-Diablo Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Teraz wiem że pod względem modeli mam już spokój a i przy okazji wspaniałą dziewczynę ;D Ciekawi mnie tylko co powie w wakacje, gdy dokończę nowy modeli i będę spędzał na lotnisku całe dni :devil: Bądź realistą , cuda to tylko w telenowelach :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanov Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 o swiat wielki ! ja tez az sie ze smiechu poplakałem ) gratuluje naprawde ) Az moje dzieciaki patrza na mnie z zatroskaniem co sie ze mna dzieje ) z tego wszystkiego to chciałbym poznać Was osobiście juz czuje ze wesola z Was kompania. jak mi sie uda zrobic kiedys lotniko u siebie to Was zaprosze a powiem wam ze fajne warunki mam do latania fajne ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 :shock: Raj :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 :shock: Raj :shock: Bylem widzialem z czubka wiezy co to w centrum stoi - ladne sa widoczki, a i miejsc do polatania sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 dodałbym jeszcze że powinna być garbata. Dlaczego ?Prosta sprawa, chodzi o seks. Z garbatą jest najwygodniej, normalnie opierasz ją plecami o ściane i tylko rytmicznie naciskasz na czoło. Taaak, a na randkę "w plener" trzeba razem z nią zabierać saperkę- do wykopania dołka, coby się nie "wymajgiwała" :mrgreen: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 dodałbym jeszcze że powinna być garbata. Dlaczego ?Prosta sprawa, chodzi o seks. Z garbatą jest najwygodniej, normalnie opierasz ją plecami o ściane i tylko rytmicznie naciskasz na czoło. Taaak, a na randkę "w plener" trzeba razem z nią zabierać saperkę- do wykopania dołka, coby się nie "wymajgiwała" :mrgreen: . Trzeba mieć drugą garbatą z tym że wersję "turystyczną samo kopiącą " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Trzeba mieć drugą garbatą z tym że wersję "turystyczną samo kopiącą " Albo wybierać miękkie podłoże- dołek sam się wygniecie :devil: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Jako kobieta jestem przeciwna takowym praktykom i takowej klasyfikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Jako kobieta jestem przeciwna takowym praktykom i takowej klasyfikacji. Ależ nam się Motylko przepoczwarzyłaś :shock: :wink: :devil: :rotfl: . Jakaż bujna czupryna... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Ależ nam się Motylko przepoczwarzyłaś :shock: :wink: :devil: :rotfl: . Jakaż bujna czupryna... :mrgreen: I ta szminka na ustach taka uwydatniająca :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 A gdzie garbik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Jako kobieta Ech, Ty naprawdę coś w sobie masz... A to później na mnie przełazi :wink: :mrgreen: . AAAAAAAAA niech se łazi... Nie takie rzeczy chodzą mi po głowie :roll: :devil: :rotfl:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Motylasty na wiosnę zamiast w motyla zmienił sie w kobietę PS.Mammuth, jutro Ci pomierzę skrzydło i podeślę formularz.Tak około 19.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Motylasty... RRRRRRRRRRrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, mielismy sie na lotnisko umowic Szybki kurs przedmałżenski: nie żeń sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Mało co nie umarłem ze śmiechu. Teraz zastanawiam się, którego z Was za to podać do sądu ! :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Do sądu, a za co ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Aż se podpis zaktualizowalem ....|.... ....|.... ....|.... .\..|.. / ...\|./.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Ty się Michał za starymi d..... nie oglądaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 a ja nie odważyłem się dać komenta do tego zdjęcia... ty brutalu ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Nie ma to jak dojrzała, doświadczona kobieta, młutki mnie sie znudziły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.