madrian Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 http://goraszka.info/index.php?id=73 Na samym dole. Przyznać się, kto się wkręcił na pokazy i co będzie w planach? Co nas czeka w tym roku? :wink: Pokazy FPV? Makiety odrzutowe? Może jakaś akrobatyczna spalinka 3m? :mrgreen: Jeszcze 3 dni i 7 godzin... nie ma ktoś jakiegoś przyśpieszacza czasu?
madrian Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2009 Niespodzianka. Nie mogę powiedzieć Oż ty okrutny potworze... Jak tak można bliźnich męczyć. Toć do soboty po ścianach bedziemy chodzić
Kamil6593 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Kolega ma latać , ale nie pamiętam czym.Jutro go zapytam i dam znać.
Ładziak Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 A to ja trochę wypaplam, a co! Koledzy z bemowskiej modelarni dzielnie trenowali walki ESA na aeroklubowym lotnisku .
Kamil6593 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 A kolega będzie z modelarni na Okęciu.
darek.3333 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 A ja czasami latam modelem po przeciwnej stronie drogi w Góraszce.... pole przeznaczone do sprzedaży pod inwestycje. A swoją drogą ciekawe takie latanie modelem przy dość zbitym tłumie gapiów.... albo świetne aparatury nie znające zakłóceń albo mocne nerwy :wink: PS - Mój kolega twierdzi , że prawdziwy lotnik kocha latać i nienawidzi , gdy inni latają jak on nie lata więc na pokazy na Góraszce jeżdżę jak tylko jak jest brzydka pogoda. Przynajmniej Extry latają tuż nad ziemią :wink:
madrian Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zapłaci 50zł i polata dziesięć minut... Jako atrakcja też się można zgłosić. :wink:
alansiu123 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 A to ja trochę wypaplam, a co! Koledzy z bemowskiej modelarni dzielnie trenowali walki ESA na aeroklubowym lotnisku . No i niespodzianki nie będzie. :twisted:
Ładziak Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 No ale nie pierwszy raz będziecie! Dla mnie to już taka nowa świecka tradycja, że są ESA w Góraszce. Poza tym niech forowicze wiedzą, że latają "nasi" - jak nie będą wiedzieli, to po pokazach dużych samolotów pójdą na kiełbasę z grilla i tyle będzie oglądania . Wg prawideł marketingu wystąpienia publiczne reklamuje się PRZED, a nie PO. To nie randka w ciemno, ani urodzinowa impreza dla koleżanki Krysi :-) .
mammuth Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 A to ja trochę wypaplam, a co! Koledzy z bemowskiej modelarni dzielnie trenowali walki ESA na aeroklubowym lotnisku . No i niespodzianki nie będzie. :twisted: Ladziu Ladziu Ladziu... Znowu wygadales Ty to jestes jak taka baba plotucha
Czaro Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Ale ESA to nie wszystko. Będzie jeszcze inna niespodziewanka. Znacznie większa :twisted:
Ładziak Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Znowu wygadales Znowu? Jak znowu? Ale ESA to nie wszystko. Będzie jeszcze inna niespodziewanka. Znacznie większa :twisted: No! No! Bo wypaplam! Dobra, milczę jak grób, ale polecam uwadze oficjalną stronę Pikniku. Robię focha, zabieram zabawki i idę do innej piaskownicy ;-) .
diem Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Ale ESA to nie wszystko. Będzie jeszcze inna niespodziewanka. Znacznie większa :twisted: Ciebie Czarku glownie z jednym modelem kojarze wiec jesli moje przypuszczenia ida dobrym tropem to juz ten tego wiem
Gość Anonymous Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Koledzy, czy ma ktoś dokładny plan imprezy na niedzielę? EDIT: Ok, doczytałem że program taki sam jak w sobotę.
madrian Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2009 Koledzy, czy ma ktoś dokładny plan imprezy na niedzielę? EDIT: Ok, doczytałem że program taki sam jak w sobotę. Oficjalnie tak. Zawsze jednak sa drobne zmiany. A to ktoś się spóźni, a to ktoś odleci, a to się coś popsuje, a to pogoda nie ta... Niedziela - wybory. Można wyskoczyć do skrzynek wieczorem, albo rano. Sobota - W W-wie będą jeszcze co najmniej dwie imprezy plenerowe. Na Kępie Potockiej i na Agrykoli. Ja tam wolę sobotę, jeśli tylko będzie pogoda. W Niedzielę wolę posiedzieć w domu i zbierać siły na tydzień pracy. Olimpiada zimowa mnie zainteresuje w zimę, a nowych Lipoli za drzewka nie oddam :ble: PS - W niedzielę, sporo uczestników pokazów wylatuje wcześniej do domu,. Jest dużą sznasa, że umknie jakiś punkt programu.
darek.3333 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Poza tym chyba w sobotę będzie lepsza pogoda niż w niedzielę... ale też niezbyt rewelacyjna.... przynajmniej tak twierdzi new meteo.pl
Gość Anonymous Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 No ale niektórzy w sobotę nie mogą przyjechać choć bardzo by chcieli Lepiej więc jechać w niedzielę niż w ogóle, prawda?
Czaro Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Ale ESA to nie wszystko. Będzie jeszcze inna niespodziewanka. Znacznie większa :twisted: Ciebie Czarku glownie z jednym modelem kojarze wiec jesli moje przypuszczenia ida dobrym tropem to juz ten tego wiem Doprawdy? A ja zupełnie nie wiem o co Ci chodzi... ;)Ale i tak mówię Ci, że to zły trop. Mnie tam nie będzie, bo jadę na MP w dlg, natomiast będą koledzy z Koczarg. Min. z taką dużą makietą pięknego Polskiego szybowca na O.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.