Artur Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 znalazlem chwilke czasu by okleic plat dolny dojda jeszcze jakies napisy ale to po skonczeniu oklejania calosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Biedroneczki są w kropeczki a ,,SHARK" w kwadraciki. Jakiej folii użyłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 kolorystyka zaparła mi dech w piersiach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 kupilem folie Jamara, musze przyznacz ze dosc trudno sie nia okleja, bo jest dosc sztywna i gruba, ale przy odpowiedniej operacji temperatura daje zadowalajace wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Ja używam i używałem prawie wyłącznie Oracower-u o takiej nie słyszałem można ją kupić u nas w sklepach? Teraz mam zamiar kupić i przetestować TOUGHLON z Model Partner bo ta ma szerokość 80 cm i można lepiej ją wykorzystać bo z 60 przy pewnych szerokościach skrzydeł zostaje sporo wąskich pasków które nie zawsze można wykorzystać i trzeba kombinować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Teraz zobaczyłem że ma tam folię w szachownicę 25x25mm kwadraty wcześniej nie było . 6 rodzajów czarno-żółta nieźle wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 19 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 my tu gadu gadu a modele czekaja w miedzyczasie zrobilem owiewke silnika kabinka tez juz jest zalaminowana, ale siedzi w formie i schnie ps: kolega Modelmaniak chwali sie swoja owiewka wiec i ja pokaze moje wypociny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Artur ,a moze bys zrobil kopyto tej owiewki to moze bym sobie kiedys zkozystal i zlepil bym sharka ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 19 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 mam forme zarowno do owiewki jak i kabinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Artr wrzuc kilka zdjec bo zlozony do calosci swietnie wyglada. No i oczywiscie zdiecia z dalszym stanem prac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 narazie niema sie czym wiecej pochwalic, ale jak cos pchne dalej to pokaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Witaj Artur! Zrobiłem przegląd postów dotyczących Twojego ,REKINA,.Ciekawy modelik i na pewno będzie dobrze latał.Co do mocowania górnego płata do którego niektórzy koledzy mają zastrzeżenia, to moje skromne zdanie jest akurat odwrotne. Mam dwupłata 2,6 kg. na MVVS 6.5 a górny płat do wieżyczki dociskają dwie śruby 4 mm i oczywiście zastrzały. Pozdrawiam Ryszard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 23 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 moj bedzie wazyl troszke wiecej (mysle ze jakies 2800-3000g gotowy do startu z paliwem) ale silnik nooo spory Ale jeszcze nie mialem modelu zebym mogł powiedziec ze ma za mocny sinik Zreszto chyba jesli skrzydło jest wieksze od smigla to jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 28 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 tak fajnie wyglada na sciane w zawisie ze dodam fotke ps: pech skonczyla mi sie biala folia, chyba sie wezme za kadlub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Bardzo fajne latadelko - szkode ze u mnie na scianie to nie wisi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbig471 Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Bardzo fajne latadelko - szkode ze u mnie na scianie to nie wisi Jaki problem, wystarczy zrobic i po wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Taaa szczegolnie ze ja nawet deprona porzadnie posklejac nie moge... ;] Sesja sie zbliza, zaliczenia juz za poasem czasu nie ma - co najwyzej jakiegos arfa sie zrobi. Mam na oku jeden samolocik baardzo ciekawy - arfik juz po testach wiec nawet nie trzeba bedzie sie bazgrac w gratach ale jeszcze nic nie mowie. . . Jak go dorwe to napisze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 pomalowalem owiewke, wyglada zajebiscie ale fotki niedam bo schnie (owiewka nie fotka oczywiscie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolotnik Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Wspaniale wyglada!! Taka zwarata konstrukcja, jejku, piekny Gratuluje!! A czy nie pogniewasz sie jak spapuguje oklejanie na MADMANA ? Bardzo jmis ei podoba uklad kolorow i to ze jest od dolu inny niz od gory ciekawe jak bedzie latal.... Krotki jest, moze byc zwrotny ale rodniej z zawisem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 niedługo zobaczymy rozpietosc 127 cm, dlugosc od kolpaka do ogona 130 FUTANA uwazana za bardzo dobry model 3d ma przykladowo 170x170 on wyglada inaczej niz typowy FUN bo to 2-plat zreszta zawis to jest to co mnie najmniej w lataniu interesuje uwazam ze od tego to sa smiglowce ale to moja osobista opinia ja oczekuje bardzo duzej zwrotnosci, dobrego przyspieszenia i mozliwosci zarowno szybkiego jak i bardzo wolnego lotu, no i pioonowo w dól zeby sie zbytnio nie rozpedzal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.