Skocz do zawartości

Troszke wiecej niz Fun_Fly "Shark"

Artur

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Ale zes odwalil ta maskownice.szczeka odpada.

poczekaj w przyszlym tygodniu skoncze kadlub :D

zastanawiam sie tylko czy dac owiewki na kola, w zasadzie to nic nie daje to tylko ozdoba

Opublikowano

tos mi zabil cwieka, tam gdzie latam spalinami jest trawka przystrzyzona, ale nie jest to super gładki pas.

wiec kolo musi byc 80mm

dobrze ze owiewki mozna kupic gotowe bo mi sie nie chce robic kopyta i formy

choc jak je kupie to moze foremke zdejme niech lezy moze sie przyda

Opublikowano

Widziales kola i owiewki w Funtanie - ja tez latam na trawce ktora wcale nie jest taka krotka - i sprawuje sie bardzo dobrze.

W koncu to Fun Fly - szbki start i ladowanie - wiec nie powinno byc z tym problemu.

Planujesz podwozie weglowe czy druciane ?

Opublikowano

poniewaz kadlub jest najbardziej pracochłonną czescia modelu, a ja biore sie za oklejanie swojego to ostatni rzut oka (obiektywu) do srodka moze sie komus przyda jak ja to robie

2-pl25.jpg

jeszcze go tylko troszke doszlifuje i zaokragle kanty :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no kadłub wreszcie oklejony, wzasadzie wszystko juz oklejone teraz skladam wszystko do kupy i koncze mechanike

ciekawe czy w takiej wersji by wystartowal :D

2-pl26.jpg

Opublikowano

Poszedlby - zreszta mozna kiedys taka probe przeprowadzic :)

Samolocik bardzo przyjemny, nic tylko startowac pionowo z reki :)

Nie wiem czy to bylo celowe, czy tylko przypadkowe bo calego watku dokladnie nie przesledzilem, ale kierunek to rzeczywiscie pletwe rekina przypomina...:)

Moznaby jeszcze takie /// mu z przodu dowalic i wogole bylby wykapany drapieznik ;]

Gooood luck and have fun!

Opublikowano

Teraz dopatrzyłęm :) Artur nie to zebym pouczał ale tulejki w serwie masz odwrotnie włożone :D

Tym szerokim do kadłuba powinno byc :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.