Artur Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 zrobilem fotke to dla przypomnienia: i efekt koncowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Woooooww :shock: Gratuluję pięknego wyniku... Chciałbym kiedyś robić takie modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Rzeczywiscie efektowne - robi duze wrazenie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Widac fach w ręku Maska świeci się jak pieskowi Artut może chcesz pomalować moją Extre ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 dało by sie zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Ale zes odwalil ta maskownice.szczeka odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Ale zes odwalil ta maskownice.szczeka odpada. poczekaj w przyszlym tygodniu skoncze kadlub zastanawiam sie tylko czy dac owiewki na kola, w zasadzie to nic nie daje to tylko ozdoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 To niby taka mal rzecz a strasznie cieszy oko - model z owiewkami zupelnie inaczej wyglada. A wagi to w sumie duzo nie dodaje wiec uwazam ze owiewki sa musem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 tos mi zabil cwieka, tam gdzie latam spalinami jest trawka przystrzyzona, ale nie jest to super gładki pas. wiec kolo musi byc 80mm dobrze ze owiewki mozna kupic gotowe bo mi sie nie chce robic kopyta i formy choc jak je kupie to moze foremke zdejme niech lezy moze sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Widziales kola i owiewki w Funtanie - ja tez latam na trawce ktora wcale nie jest taka krotka - i sprawuje sie bardzo dobrze. W koncu to Fun Fly - szbki start i ladowanie - wiec nie powinno byc z tym problemu. Planujesz podwozie weglowe czy druciane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 mam juz zrobione ze stali sprezynowej fi 5 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 poniewaz kadlub jest najbardziej pracochłonną czescia modelu, a ja biore sie za oklejanie swojego to ostatni rzut oka (obiektywu) do srodka moze sie komus przyda jak ja to robie jeszcze go tylko troszke doszlifuje i zaokragle kanty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 no kadłub wreszcie oklejony, wzasadzie wszystko juz oklejone teraz skladam wszystko do kupy i koncze mechanike ciekawe czy w takiej wersji by wystartowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Poszedlby - zreszta mozna kiedys taka probe przeprowadzic Samolocik bardzo przyjemny, nic tylko startowac pionowo z reki Nie wiem czy to bylo celowe, czy tylko przypadkowe bo calego watku dokladnie nie przesledzilem, ale kierunek to rzeczywiscie pletwe rekina przypomina... Moznaby jeszcze takie /// mu z przodu dowalic i wogole bylby wykapany drapieznik ;] Gooood luck and have fun! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Super dolnopłat Ty to masz talent. Pięęęknie :thumleft: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Moznaby jeszcze takie /// mu z przodu dowalic i wogole bylby wykapany drapieznik ;] zrobi sie czarnej folii u nas dostatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Bardzo zgrabny i ładnie oklejony modelik wyszedł. Moje gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Teraz dopatrzyłęm Artur nie to zebym pouczał ale tulejki w serwie masz odwrotnie włożone Tym szerokim do kadłuba powinno byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolotnik Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Nie prawda motylku Sa dobrze wlozone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Wlasnie nie sa. I motylek ma racje. One maja zabezpieczac przed nadmiernym dokreceniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.